plasztikai műtét zsírleszívás párkapcsolat szex Gáspár Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győzike legújabb plasztikai beavatkozása után már majdnem tökéletes testtel büszkélkedhet - újonnan kapott szépségét azonban az ágyban még egy darabig nem kamatoztathatja.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A showman negyedszerre is úgy döntött, hogy kés alá fekszik. Annak ellenére vállalta a műtétet, hogy minden beavatkozás után elmondta, ez az utolsó. Győzike - bevallása szerint - már a strandra se mert kimenni, annyira lógott a hasán a bőr (több tíz kilós fogyása miatt).

Gáspár Győzőnek ezúttal a mellétől egészen az ágyékáig leszívták a felesleges zsírt és sok bőrt is kimetszettek testéből, sőt, a melleit is felvarrták. És bár ezek után szerinte úgy néz ki, mint David Beckham, azért egy nagy fájdalma van: hat hétig nem szeretkezhet Beja asszonnyal - meg persze mással sem.

A műtétre kedden délután került sor. A nagyszájú celeb még teljesen nyugodt volt, amikor a kórházba érkezett, ám ahogy közeledett a műtét időpontja egyre idegesebb lett. Ezért egy koktélt kellett meginnia, amitől hirtelen prófétává vált: mindenkitől bocsánatot kért, akit megbántott és persze érzelmektől remegő hangon azt is elmondta, hogy neki a családja a legfontosabb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.