Király L. Norbi ha pénzt visz az édesanyjának, akkor találkoznak

X-Faktor Király L. Norbi anyagi nehézség család tehetségkutató karrier énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem egy év telt el azóta, hogy Király L. Norbert berobbant a köztudatba az X-Faktor tavalyi szériájában. A kaposvári fiú élete a tizenkét hónap alatt nagyot változott, hamarosan pedig újra az RTL Klubon lesz látható.

Mikor tavaly nyáron Király L. Norbi félszegen felsétált az X-Faktor mentorai előtt a színpadra, és meglehetősen érdekes, rángásszerű mozgásával előadta a You can leave your hat on című slágert, még egy egész más srác volt.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Önbizalomhiánnyal küzdött, a lányokkal sem volt szerencséje, és a pénz sem vetette fel. Norbiban azonban hittek a döntéshozók, majd később a közönség is, és egészen a legjobb három énekes közé repítették. Ekkor egy csapásra megváltozott az élete, sőt, ő maga is más lett. "Egyfelől hihetetlenül megnőtt az önbizalmam, elkezdtem hinni végre magamban. Ugyanakkor másokkal szemben bizalmatlan lettem. Túl sokszor égettem meg magam olyanokkal, akik csak azért közeledtek hozzám, mert én az "X-Faktoros Király L." Norbi vagyok" - emlékezett a rekedtes hangú énekes, akinek éppen ezért alig lett új cimborája. "Mindössze két új barátom van, és ők sem a szakmából kerültek ki. Na és van még egy régi barátom is, aki megmaradt Kaposvárról. Igaz, ritkán tudunk találkozni, egyszerűen nincs rá időm a sok elfoglaltság mellett" - tette hozzá Norbi.

Pedig Somogyország királya Budapest közeli albérletéből szívesen járna le többször Kaposvárra. Nem csoda, ha oda köti őt minden, többek között új családja is. A huszonéves srácot ugyanis néhány esztendeje, miután nagymamája elhunyt, akkori barátnőjének édesanyja vette magához. A kaposvári ügyvédnő volt az, aki helyettesítette az őt magára hagyó szülőanyát és szülőapát. Nem is csoda, hogy az asszonyt Norbi egész egyszerűen csak "anyámnak" nevezi.
"Ha azt mondom, hogy havonta egyszer haza tudok menni, akkor lehet, hogy még túlzok is. Nagyon hiányzik, de tudomásul kell vennem, hogy nekem most a karrieremet kell építenem, főleg, hogy beindul az X-Faktor 2011, ahol az internetes közvetítés riportere leszek. Nem baj, bár rám fér már egy kis pihenés, majd később szakítok rá időt. Jó lenne egy hetet eltölteni, kirándulással, sétálgatással" - magyarázta sok százezer rajongó idolja, aki hiába tenné le a lantot egy hétre, nincs esélye rá.

Fotó: Szabó Balázs
Fotó: Szabó Balázs


Fellépésekből is akad bőven, hetente négy-öt, de nem ritkán még ennél is több koncertet ad. Norbinak szüksége van a pénzre, hiszen szülőanyjával is csupán csak akkor találkozik, amikor anyagi elszámolnivalójuk akad.

Király Norbinak azonban, ha visszagondol az elmúlt egy évre, semmiképpen sem a negatívumok jutnak eszébe. Hiába a nehéz sors, ő most lehetőséget kapott, amivel élni szeretne. "Esélyt kaptam arra, hogy kinyissam az álmaim kapuját. Kinyitnom már sikerült is, de rettentő sok évbe telik majd, míg be is tudok lépni rajta" - gondolkodott el a fiatal srác.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.