A világ szeme a velencei filmfesztiválra fókuszál

rendező George Clooney világsztár Al Pacino Cindy Crawford vörös szőnyeg Velencei Nemzetközi Filmfesztivál színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas a tömeg Velencében, ahol rajongók ezrei várnak arra, hogy megpillanthassák kedvenc színészüket vagy rendezőjüket a vörös szőnyeges bevonuláson.

Balesetet szenvedett Fábry Sándorhttp://www.life.hu/legykepben/20110902-balesetet-szenvedett-fabry-sandor.htmlGeorge Clooney a fenekét ajánlgattahttp://www.life.hu/legykepben/20110902-george-clooney-a-feneket-ajanlgatta-steiner-kristof-a-velencei.htmlFluor Tomit senki sem akarta örökbe fogadnihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-inkabb-egy-pingvin-mint-fluor-tomi-senki-sem-akarta.htmlA Hasulyó család egy deszkán evez végig a Dunánhttp://www.life.hu/legykepben/20110901-a-feketeerdotol-a-feketetengerig-evez-vegig-egy-deszkan-a-hasulyo.htmlMajdnem megkéselték a ValóVilág egykori szereplőjét! - a biztonsági őrök léptek közbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-valo-vilag-jerzy-dulakodasba-keveredett-es-majdnem-megkeseltek-egy-szorakozohelyen.htmlKirály L. Norbi ha pénzt visz az édesanyjának, akkor találkoznakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-nincs-sok-baratja-es-csaladjat-is-ritkan-latogatja-kiraly-l.htmlBedrogozott betörők akarták kirabolni Hajdúékathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-bedrogozott-betorok-akartak-kirabolni-hajduekat.htmlSlash megújította esküjét Ibizánhttp://www.life.hu/legykepben/20110901-slash-megujitotta-eskujet.htmlAmerikában lesz filmsztár hazánk üdvöskéje?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-labancz-lilla-filmsztar-lesz.htmlAl Pacino különdíjat kap a Velencei filmfesztiválonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110831-al-pacino-kulondijat-fog-kapni-es-a-sajat-filmjet-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.