Töközön Németországban

tök kiállítás Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Tökbe borult" Németország - kreatív szobrocskák készültek a vitamindús zöldségből.

Sokféle figura, többek között egy bálna is készült tökből a különleges kiállítás alkalmával egy Beelitzhez közeli farmon, Németországban. Szeptember 1-jén nyílt meg a rendezvény, ahol a négyszáz "műremekhez" több mint százezer darab tököt használtak fel!

AFP
AFP



Al Bundy csillagot kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110901-al-bundy-csillagot-kapott.htmlHullámok hátán érkezett George Clooneyhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110831-hullamok-hatan-erkezett-george-clooney.htmlRihanna hasonmása Berlinben pózolhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110830-rihanna-berlinben-pozol.htmlSzülinapos a humoros szőkeséghttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110829-szulinapos-a-humoros-szokeseg.htmlMérlegen a tamanduahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110826-merlegen-a-tamandua.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.