Oscar-díj műsorvezető színész Eddie Murphy Oscar-díjkiosztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddie Murphyt jelölték már Oscar-díjra, és adott már át aranyszobrocskát is, de sosem vezette még a filmszakma legjelentősebb eseményét. 2012-ben azonban ő lehet az Oscar-díj-átadó házigazdája.

Arról pletykálnak Hollywoodban, hogy az ötvenéves Murphy vezeti majd a 84. Oscar-gálát jövő év februárjában. A rendező és producer Bret Ratner a hét elején találkozik a Mozgókép Akadémia elnökével, hogy megbeszéljék a részleteket.

AFP
AFP



A filmsztár állítólag nagyon szívesen vállalná a megtisztelő felkérést, hiszen ez hatalmas elismerés egy előadó számára. Tavaly az Anne Hathaway és James Franco vezette gála kínosan rosszra sikeredett, így a szervezők most az eddigieknél is sokkal jobban ügyelnek majd a műsorvezető személyének kitalálására. Murphy nagyon jó választásnak tűnik, hiszen a humor a vérében van, ráadásul jövő év elején két filmjét is bemutatják majd.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.