velencei filmfesztivál díjátadás Al Pacino
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas filmsztárt imádta a 68. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál közönsége.

Al Pacino kedvesével, Lucia Solával érkezett a vörös szőnyegre. A filmsztár nemcsak lelkes résztvevője volt a fesztiválnak - ő kapta a Gloria Jaeger-díjat a Wilde Salome című legújabb filmjéért, amit Velencében vetítenek le.

AFP
AFP



Ricky Martin megmutatta fergeteges csípőmozgásáthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110905-ricky-martin-megmutatta-fergeteges-csipomozgasat.htmlHarmincéves a legszexibb kismamahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110902-harminc-eves-a-legszexibb-kismama.htmlTöközön Németországbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110902-kulonlegessegek-a-tokkiallitason.htmlBudapesten összefuthatsz a világsztárralhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110902-budapesten-osszefuthatsz-a-vilagsztarral-hugh-jackmannel.htmlAl Bundy csillagot kapotthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110901-al-bundy-csillagot-kapott.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.