Új időponttal, és korábbi VV-s szereplőkkel erősít a ValóVilág 5

VV Éva VV Alekosz VV Anikó műsorvezető könyvírás VV Gigi Való Világ 5 Törtető VV Olivér VV Zsófi Való Világ 4 valóságshow munka VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő héttől legalább egy tucatnyi leendő celeb kezdi meg képernyős ámokfutását, hiszen elindul a ValóVilág 5. Az előző szériából megismert VV Gigi, és néhány egykori villabeli társa is komoly feladatot kapott az RTL-től.

Nézd meg az VV5 új villáját képgalériánkban! Katt ide!

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Az RTL Klub csütörtökön bejelentette, hogy a ValóVilág 5 NekedValó című műsorának vezetését - akárcsak az előző szériában - Istenes Bence kapta, új társa pedig VV Gigi lesz. A BeleValó műsort pedig VV Anikó, Béci és Olivér vezetik majd felváltva a Cool Tv-n. A szeptember 12-én startoló valóságshow két házigazdája Lilu és Sebestyén Balázs maradtak. A ValóVilág legújabb szériája későbbi műsorsávba került át az RTL-en, hiszen nem közvetlenül a Híradó után, hanem este kilenc órától kerülnek adásba a VV5 kisípolás nélküli összefoglalói, amik ezentúl 16-os karikával lesznek láthatók a csatornán.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Nézd meg az VV5 új villáját képgalériánkban! Katt ide!

Megkerestük VV Évát is, aki régóta küzd azért, hogy képernyőre kerülhessen, ezért nem igazán lelkesedett a hír hallatán, miszerint ő ismét nem juthat szerephez az RTL Klubnál. "Nem mondanám, hogy örülök, hogy olyan emberek kapták ezt a munkát, akikkel nem voltam annyira jóban a villában, de ez van. Alakulnak majd az én dolgaim is, hiszen hamarosan egy napilapnál fogok blogot írni a VV5-ről mindennap, amiért végre fix fizetést kapok majd. Az eddigi hakniknak úgyis vége lesz az új széria miatt" - magyarázta a törtető lány.

Tipp! Szexbombát alakít a botrányhősnő! Nézd meg képgalériánkat! (18+)

rtl.sajtoklub.tv
rtl.sajtoklub.tv

Nézd meg az VV5 új villáját képgalériánkban! Katt ide!

VV Éva egykori villabeli szövetségesei, Alekosz és Olivér pedig újabban a könyvírással kacérkodnak. A milliomossá vált biztonsági őr hamarosan megjelenő könyvéből megtudhatjuk, hogyan használta ki lakótársait, míg örök cimborája azt foglalta kötetbe, hogyan hazudozta körbe a világot.

A nők nem tartanak szeretőt?


perecet árul focimeccseken


Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)


Stohl milliókat bukik a börtönben töltött hónapok alatthttp://www.life.hu/legykepben/20110907-budapesti-pest-megyei-esetleg-bacskiskun-megyei-bortonben-fog-ulni-stohl.htmlZimány Linda mindent feladott a szerelméérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110907-zimany-linda-mindent-feladott-a-szerelmeert.htmlAngelina és Brad gyermekei nehezen viselik a lesifotósokathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110907-angelina-jolie-es-brad-pitt-gyermekei-nehezen-viselik-a-lesifotosokat.htmlZaklatják az X-Faktor győzteséthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110906-zaklatjak-az-xfaktor-gyozteset-vastag-csabat.htmlMegvadult fiatalok és fuccsba ment randevú az Aranypartonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110906-aranypart-megvadult-fiatalok-es-fuccsba-ment-rendevu.htmlHajdú Péter megfogta Cicciolina melleithttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110904-hajdu-peter-megfogta-cicciolina-hatalmas-melleit-a-frizbi-felvetelen.htmlAranypart Niki bármit megtenne, hogy a médiában dolgozzonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110904-aranypart-niki-a-mediaban-akar-dolgozni.htmlMajdnem megkéselték a ValóVilág egykori szereplőjét! - a biztonsági őrök léptek közbehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110901-valo-vilag-jerzy-dulakodasba-keveredett-es-majdnem-megkeseltek-egy-szorakozohelyen.htmlNem titkolja! Pikáns módszerrel fogyott le a VV4 szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110827-pikans-modszerrel-fogyott-le-a-vv4-szokesege-eva.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.