Britney Spears többet bulizott volna fiatalabb korában

parti sajnálkozás bulizás popdíva koncert Hollywood Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A popdíva nemrég arról nyilatkozott egy magazinnak, hogy sokkal több mókára vágyott volna régebben, mint ami a karriereje miatt megadatott neki. Reméljük, hogy Spears kisasszony csak viccelt ezzel a kijelentésével, hiszen kevés olyan buli volt Hollywood-ban, ahol ne lett volna jelen az énekesnő annak idején.
Britney egyébként szeptember 30-án Budapesten fog koncertezni, és még az is elképzelhető, hogy két kisfiát is magával hozza, akikkel szerencsére több időt tölt mostanában.



Mégsem vállalta a valóságshow-t! Lelépett a VV5 plázacicájahttp://www.life.hu/legykepben/20110912-lelepett-a-vv5-plazacicaja.htmlMindössze 22 évesen ment férjhez a Barátok közt egykori sztárja!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110912-mindossze-22-evesen-ment-ferjhez-a-baratok-kozt-egykori-sztarja.htmlGo-go táncos volt a híres magyar énekesnő! - Sztárok titkos múltjahttp://www.life.hu/legykepben/20110911-gogo-tancos-volt-a-hires-magyar-enekesno-sztarok-titkos.htmlRájuk nem számítottunk! Régi nagyágyúk bombázták a mentorokat az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110910-rajuk-nem-szamitottunk-regi-nagyagyuk-bombaztak-a-mentorokat-az-xfaktorban.htmlOrgazmust színlelt, hogy bejusson az X-Faktorba - Keresztes Ildikó teljesen kiborulthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110910-orgazmust-szinlelt-hogy-bejusson-az-xfaktorba-keresztes-ildiko-teljesen.htmlVV Olivér és Éva esküdt ellenségek lettek!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110909-vv-oliver-es-eva-eskudt-ellensegek-lettek-es-mocskolodnak-a.htmlHazánkban akar sztár lenni az X-Faktor amerikai tánctanárahttp://www.life.hu/legykepben/20110909-hazankban-akar-sztar-lenni-az-amerikai-tanctanar.htmlIsmét elhalasztotta lagziját Nacsa Olivérhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110909-ismet-elhalasztotta-lagzijat-nacsa-oliver.htmlTrágárabb és szexibb lesz a ValóVilág 5http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110909-szinglik-szuzek-es-fedetlen-mellek-a-vv5ben-tragarabb-szexibb.htmlMadonna beszólt Lady Gagának - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20110909-madonna-beszolt-lady-gaganak-ertektelen-es-feluletes-amit-csinal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.