Balhéi miatt hagyta ott családját az X-Faktor felfedezettje

elköltözés X-Faktor balhé család RTL Klub tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oltyán Attila különleges előadásával belopta magát a nézők és a mentorok szívébe az X-Faktor 2011 válogatása során. A pannonhalmi születésű srác magabiztosnak tűnt, nem látszott rajta, hogy súlyos terhet visel a lelkében.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Amikor Oltyán Attila az X-Faktor 2011 válogatásán kiment a színpadra, tökéletes magabiztosság tükröződött rajta. A huszonkét éves srác, ahogy előadta a U2 Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me című dalát, lehengerlő stílusával Keresztes Ildikónak is elnyerte tetszését, profi produkcióján senki nem vehette észre nehéz gyermekkorát. Pedig Attila korábban kalandos életet élt, és nem mindig a leghelyesebb utat választotta.

Tipp! Így néz ki az VV5 új villája! Kattints a galériáért!



"Amikor tizenhét esztendős voltam, eljöttem otthonról, Pannonhalmáról. El kellett jönnöm, nem volt maradásom. Sok rosszat csináltam, amikért nem vagyok büszke. Többek között egy autót is összetörtem. Az volt a záróakkord" - emlékezett vissza sihederkorának napjaira az RTL Klubon feltűnt extravagáns előadó, aki a hétvégén bejutott a legjobb százötven énekes közé.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Attila később nem tudta, hogyan lábalhat ki problémáiból, ezért úgy döntött, beáll a Krisna-tudatú hívők közé.

"Soha nem lettem krisnás, sosem gyakoroltam a vallást. A szerzetesek között éltem viszont három hónapig, ők voltak azok, akik a helyes útra térítettek engem. Nekik köszönhetem, hogy megjavultam" - mesélte a szexualitást a színpadra is bátran kivivő fiatalember, aki végül egy haláleset miatt tért ismét haza szüleihez. "A nagymamám elhunyt, akkor mentem újra haza. Azóta normális kapcsolatot ápolok a családommal" - tette hozzá az immár Budapesten élő Oltyán Attila, akinek élete is rendeződött azóta. Egy gimnáziumban dolgozik recepciósként, miközben saját zenekarában, a Zooropeans-ban álmát is megvalósíthatja. A banda ugyanis leginkább a kedvencnek számító U2 és a Coldplay slágereit dolgozza fel.

Tipp! Exkluzív fotók: Peller Mariann interjú! Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.