esküvő házasság Beatles Paul McCartney zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beatles együttes egykori zenésze a hét végén vezeti oltár elé kedvesét, Nancy Shevell-t.

Sir Paul McCartney állítólag a hét végén veszi el Nancy Shevell-t az angliai Sussex-ben. ,,Egy kicsi, intim ceremónia keretei között házasodnak majd össze. Nagyon elegáns és klasszikus lesz minden." - vallotta egy bennfentes a Us Magazinnak. A közeli ismerős azt is tudni véli, hogy egy másik ceremóniára is sor kerül majd az ara manhattani otthonában - ott állítólag egy hatalmas parti keretében ünneplik majd a nagy eseményt. A szerelmesek már most nagyon izgatottak, de már készen vannak a teendőkkel, és alig várják a hét végét.

AFP
AFP


A Beatles legendás, hatvankilenc éves zenésze áprilisban egy több, mint félmillió dolláros gyűrűvel kérte meg ötvenegy éves üzletasszony kedvese kezét. McCartney-nak ez a harmadik házassága. Első felesége rákban hunyt el 1998-ban - harminc évig voltak házasok. Második feelsége Heather Mills volt, tőle 2008-ban vált el a zenész.

Öngyilkossággal fenyegetőzik Damu Roland?http://www.life.hu/legykepben/20110914-damu-roland-meghalok-ha-lecsuknak.htmlOlasz módra költözik a villába Seherezádéhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110913-seherezade-a-masodik-szereploje-a-vv5nek.htmlElkészült a U2 film!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110913-a-u2-tortenetet-dolgozza-fel-a-torontoi-filmfesztival-nyitofilmje.htmlHuszonnyolc éves lenne Amy Winehousehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110913-huszonnyolc-eves-lenne-az-enekesno-amy-winehouse.htmlA tragédiára emlékeztek világszertehttp://www.life.hu/legykepben/20110913-a-tragediara-emlekeztek-vilagszerte.htmlA Faust kapta az Arany Oroszlánthttp://www.life.hu/legykepben/20110913-a-faust-kapta-az-arany-oroszlant.htmlOrgia lett az aranypartos srácok hétvégi bulijábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110913-az-aranypartos-sracok-kecskemeti-amokfutasa.htmlBalhéi miatt hagyta ott családját az X-Faktor felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110913-balhei-miatt-hagyta-ott-csaladjat-az-xfaktor-felfedezettje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.