VV5: Seherezádéról lemondott az édesanyja

nagymama Való Világ 5 Seherezádé valóságshow szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Seherezádé ma is jó kapcsolatot ápol édesanyjával és apjával, annak ellenére, hogy annak idején fiatal szülőkként nem törődtek vele.
Édesanyám nagyon fiatal volt, amikor világra hozott engem. Akkoriban beindulóban volt az üzleti vállalkozása, és inkább abba fektette az energiáját a felnevelésem helyett. A nagymamám viszont már nyugdíjas volt, így rengeteg időt töltött velem, voltam anyámmal is, de végül a mamám nevelt fel. Kevés embernek adatik meg ilyen nagyi, mint nekem volt, mindent megkaptam tőle

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



A villa első női lakója azt is elmesélte, milyen elvek szerint nevelte őt nagymamája: ,,Hálás vagyok neki, amiért azt sulykolta belém éveken át, hogy ne legyek olyan lány, mint a kortársaim, hanem legyen tartásom, és csak annak adjam oda magam először, aki megérdemli. Nagyon sokáig nem találkoztam ilyen fiúval, aztán két évvel ezelőtt ismerkedtem meg az olasz barátommal. Ő annyira romantikus és temperamentumos is egyben, hogy nekem mindenben ő az első. A Balatonon hozott össze minket a sors, aztán a flörtölésből szerelem lett, ezért pár hónapos levelezés után kiköltöztem hozzá Olaszországba. Nagyon szeretjük egymást, de házasságban és gyerekben egyelőre nem gondolkodunk" - szögezte le Seherezádé.

A lány nem haragszik édesanyjára, amiért húsz évvel ezelőtt szinte eldobta magától. Sokkal jobban nyomasztja a nemrégiben elhunyt nagymama hiánya. "A szüleimmel ma is jóban vagyok, de nekem a nagymama jelentett mindent, így nagyon nem találtam a helyem, amikor áprilisban elvesztettem. A temetése napján akartam elmenni egy állásinterjúra, de nem voltam olyan passzban. Aztán jelentkeztem a ValóVilágba, hogy eltereljem a figyelmem, és megpróbáljam elhozni a fődíjat" - árulta el a Life.hu-nak a bűbájosan temperamentumos Seherezádé.



ValóVilág 5: Alekosz klón a harmadik villalakóhttp://www.life.hu/legykepben/20110914-valo-vilag-5-feco-a-harmadik-bekoltozo.htmlDukai Gergő mégsem haragszik ismert modell húgárahttp://www.life.hu/legykepben/20110914-dukai-gergo-megsem-haragszik-hugara-dukai-reginara.htmlOlasz módra költözik a villába Seherezádéhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110913-seherezade-a-masodik-szereploje-a-vv5nek.htmlÍme a gyönyörű hollywoodi színésznő - Meztelenül!http://www.life.hu/legykepben/20110915-scarlett-johansson-meztelen-kepei.htmlDamu megússza a börtönt?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110915-damu-rolandot-dr-ruttner-gyorgy-vedi.htmlMegnyitotta kapuit a Nemzeti Vágtahttp://www.life.hu/legykepben/20110914-megnyitotta-kapuit-a-nemzeti-vagta.htmlHázasodni készül a zenészlegendahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110914-hazasodni-keszul-a-zeneszlegenda-paul-mccartney.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.