Hajdú: Damu Roland előadása Jászai-díjat érdemelne!

Damu Roland Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áll a bál Hajdú Péter és Damu Roland között - a műsorvezető vérlázítónak tartja a színész viselkedését.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!


Damu Rolanddal exkluzív szerződést kötöttünk, melyet ma megszegett! Telefonon azt mondta, hogy 'új' ügyvédje, dr. Ruttner György javaslatára szegett szerződést. Sőt! Tegnap este zokogva felhívott, hogy Ruttner György azt javasolta neki, hogy hozzám forduljon, mert nincs pénze lakbérre! Lesz dolga az 'új' ügyvédjének, ugyanis polgári pert indítunk Damu ellen! Még egy kis adalék: Damu Roland dr. Mohácsi Ferenc ügyvéddel érkezett a Frizbi felvételére, ahol elmondta, hogy nemcsak szakmai, hanem baráti kapcsolatban vannak. A felvétel másnapján felkérte dr. Ruttner Györgyöt, akit be is küldött a TV2-be, hogy nézze meg a vágott anyagot, és ellenőrizze, hogy miket mondott a volt ügyvédje...! Etikus, tisztességes viselkedés!"

A történtekről megkérdeztük Hajdú Pétert, aki a következőket nyilatkozta a Life.hu-nak: "Vérlázítónak tartom a történetet. Damu több százezer forintot kért a szereplésért, ezt ki is fizettük neki. Vasárnap éjfélig nem nyilatkozhatott volna más televíziónak, hetilapnak sem. Bepereljük őt, de az adás természetesen le fog menni."

Arra a kérdésre, hogy mi a személyes véleménye Damuról, Hajdú a következőket mondta: "Soha senki nem csinált még ilyet. Egyedül Damu Roland. Remélem, ezzel mindent elmondtam a személyiségéről." Hajdú Péter továbbá felhívást intézett azokhoz a nőkhöz, akiket Damu korábban bántott: "Azt szeretném, hogy segítsük az igazságszolgáltatást. Arra kérem a hölgyeket, hogy bárki, akit Damu Roland megvert, jelentkezzen!" - mondta Péter a TV2 műsorában. "A Frizbiben Damu előadta a Hattyú halálát, amiért minimum Jászai Mari-díjat érdemelne. Szeretném megadni a lehetőséget a másik oldalnak is." - vallotta Hajdú a Life.hu-nak.




Sikerült elérnünk Dr. Ruttner Györgyöt is, aki elmondta, ügyfele nem az ő tanácsára nyilatkozott az RTL Klub műsorában, ennek ellenére az ügyvéd szerint Damu nem sértette meg a szerződést. ,,Az élet nem igazodik egy tévéfelvétel metódusához. Damu Rolanddal Hajdú egy mélyinterjút készített, de amiről a konkurenciának nyilatkozott, az egy napi dolog - és történetesen éppen az, hogy ügyvédet váltott. Nem szegett szerződést, mert nem abban a témakörben beszélt, amiről a Frizbi-interjú szólt. Ezzel a hírrel nem lehetett várni. Elpereskedhetünk ezen, de semmi értelmét nem látom, arról vitatkozhatunk csak, meddig terjed az exluzivitás. Ez csak a csatornák közötti harcról szól. Jobb lenne leülni és tisztázni a dolgokat, mint pereskedni. " - mondta pénteken Dr. Ruttner György a Life.hu-nak.

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.