Teljes titokban házasodott a magyar humorista

esküvő házasság Nacsa Olivér humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nappal ezelőtt Nacsa Olivér feleségül vette barátnőjét, Zsuzsát. Az esküvőt teljes titokban szervezték meg. A lakodalom nem volt nagyszabású, mindössze negyven vendéget hívtak meg.

Egy ideje mindenki biztosan tudta, hogy a népszerű parodista és barátnője hamarosan összeházasodnak, de az időpontot és a helyszínt senkinek sem sikerült kideríteni. Olivérék még a vendégeknek is meglepetést okoztak, nem tudták ugyanis, hogy esküvőre érkeznek. Úgy tudták, az összejövetel apropója a menyasszony harmincadik születésnapja.

- A budavári házasságkötő teremben keltünk egybe, az egyházi esküvő pedig a Bécsi kapu téri evangélikus templomban volt. Ekkor a vendégeink még semmiről sem tudtak, hiszen csak mi ketten és a tanúink voltak jelen a ceremónián. Ezután átmentünk egy közeli étterembe, ahová meghívtuk Zsuzsi szülinapja okán azt a körülbelül negyven embert, aki a közvetlen baráti körünket jelenti. Ott jelentettük be nekik a nagy hírt. A lagzin sem volt celebfelvonulás, részben azért, mert szerettük volna elkerülni a sajtó figyelmét. Harsányi Leventén és Szebeni Istvánon kívül civilekből állt a násznép - mondta a Borsnak Olivér.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.