Való Világ 5: A virsliszájú Veronika visszatért a villába

VV5 Való Világ 5 Alekosz exei beszavazó-show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előző napok tendenciáit követve a szombat esti beszavazó show, és a beköltözés sem tartogatott sok izgalmat: Alekosz egykori menyasszonyai próbálták visszaküzdeni magukat a rivaldafénybe. Végül Veronika sikeresen hozta a naív plasztikcicát, hatalmas fölénnyel szavazták be a VV5-be.


Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Andrea, Veronika és Barbara


Veronika (aki még mindig azt próbálta elhitetni az egész országgal, hogy Alekosz élete szerelme) próbál túllépni híres barátján, és új kapcsolatkra nyitottan próbálkozott szavazatokat begyűjteni.

Pajkos Póni Andrea David Hasselhoff legnagyobb magyar rajongójaként sok mindent elhitt magáról, csak azt nem, hogy elvesztheti a beszavazó show-t.

Barbara már Alekosz feleség jelöltjeként se tudott semmit felmutatni, ezen a nyomvonalon tovább most sem sikerült többet megtudni róla. Egyszerű embernek nevezte magát, és a látottak alapján ezt el is hisszük róla.

A kostesbeszédek után Liluék kapcsolták a Villát, hogy megkérdezzék az első 5 lakótól, kit látnának legszívesebben maguk között. Gergő, Seherezádé, Fecó, Veronikának örülne a legjobban, Kinga Andreának, Attila pedig Barbarának.

Veronika végül hatalmas fölénnyel nyerte meg a bejutáshoz való jogot, így a naív plasztikcica már másodszorra lépte át a villa küszöbét.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.