Elvis és Jacko-klónokkal folytatódott az X-Faktor

X-Faktor tehetségkutató Keresztes Ildikó Malek Miklós válogató Geszti Péter Nagy Feró RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harmadik válogatóig kellett csupán várni, hogy az X-Faktor 2011 végre bepörögjön. A mostani adásban már voltak botrányok, összecsapások, nagy tehetségek, ráadásul feltűnt a színen egy hungaro-Elvis és egy hungaro-Jacko is. Utóbbi nem mellesleg sámánként is funkcionál.

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint


Az X-Faktor idei kiadásának első két válogatója alatt azt gondolhatta az ember, hogy a műsor készítői belefásultak kicsit, és mindent rutinból csinálva egy séma szerint mutatják be a jelentkezőket. A ma este látottak azonban rávilágítottak arra, hogy igenis van élet az első széria után is. Persze ezúttal is a tehetségtelenekkel kezdték a felvezetést, de végre egy kis balhéval fűszerezve. A kislány hangú Horváth Richárd Tóth Gabi Elég volt című slágerével jelentkezett, és nagyjából egy sor után ki is derült, hogy tényleg elég. A kalapos szakácstanulót figyelve Keresztes akkorára tátotta a száját, hogy abban egy kamion is kényelmesen megfordult volna, majd a "számomra ez egy sokk volt" frázis szajkózásával próbált túljutni a hallottakon. Malek a szokásosnál is keményebben fogalmazott a kritikájában (Miklós keménységére egyébként még visszatérünk). Ricsi nem is bírt magával, kifelé menet egy "Csicskák voltak!" felkiáltásnál többre még szegény Ördög Nórit sem méltatta.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!



A következő néhány, talán túlságosan is bátor fellépő jelentéktelennek bizonyult. A cukin béna Sós Ferenc, a Zoltán Erikát rettenetesen éneklő Eőry Krisztina, a tükröt próbára nyilván ritkán használó Mirror csapat, Makó Krisztina adóellenőr, valamint egy lelkes szakfordító produkciójához Feró tudott csak kommentárt fűzni. Persze abban sem volt köszönet, a "na b****d meg, hova kerültünk?" és a "múltkor így énekelt a szomszédasszonyom" mondatokat valószínűleg senki sem tette zsebre.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Sós Ferenc

És akkor, amikor már a mentorok lassacskán feladták a reményt, hogy találnak valakit, aki megüti a mércét, egy igazi tehetség lépett a színpadra. Gyurcsík Tibor elmondása szerint rettegett eddig, ha énekelni kellett, még a szülei előtt is szégyellte a hangját, de mint kiderült, hibát követett el ezzel. A dunaszerdahelyi srác ugyanis a Pókember betétdalát szuperhősöket megszégyenítő energiával adta elő, olyan tudással, hogy Malek csak nehezen hitte el neki, hogy sosem járt énektanárnál. Természetesen a négy igen járt neki, így megtört a jég, és megszületett az áttörést jelentő első továbbjutó.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Gyurcsik Tibor

Ezután eljött Malek Miklós ideje, mint ahogyan korábban már utaltunk rá. Pontosabban eljött Malek Miklós tehetetlenségének ideje. A következő blokk a Los Angelesben élő zeneszerzőről szólt, de negatív értelemben. Sorra jöttek a megosztó előadók, és ezzel kiderült, hogy a három mentortárs teljesen másként látja a világot, mint ő. Heten próbálkoztak egymás után úgy, hogy Geszti, Feró és Keresztes beszavazta őket, míg az aranyifjú hiába próbált kősziklaként kiállni elutasítása mellett - pedig mindent megtett. "Nekem úgy tűnt, hogy teljesen amatőr énekes vagy. Nyomod, mint süket a csengőt, torokból." "Nekem egyáltalán nem tetszett ez a műanyag rekesztés." "A visszafogottsággal nem volt baj. Az volt a baj, hogy elaludtam közben." "Ízléstelen volt. Ennek a dalnak semmi köze ahhoz, ahogyan te énekelted." - mondogatta egészen addig, míg végül engedni kényszerült. De talán nem is esett nehezére, mert egy újabb csoda került elő a több ezer jelentkező közül.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!



Tóth Gabi volt az. Nem, nem a Megasztárból megismert vadóc, hanem egy másik tűzről pattant lányka, akit saját bevallása szerint is sűrűn összekevernek pályatársával. A huszonkilenc éves pultos egy "eldobom az agyam, amikor felmegyek a színpadra" mondattal nyitott, majd kiderült róla, hogy a jelentkezést némi sör elfogyasztása után merte csak elküldeni. De milyen jól tette! Meghalok, hogy ha rám nézel! - zengett a dal, de a mentorok nem néztek rá. Azért nem, mert olyan bulit varázsolt a székesfehérvári leányzó, hogy inkább féktelen táncba fogtak, mígnem elterült a színpadon, mint aki jól végezte a dolgát. "Áruld el, mit szedsz, mert az kell nekünk is!" - pihegte Geszti, és társaival teljes egyetértésben továbbengedte a tehetséget.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Tóth Gabi

Amint a reklám után újraindult a harmadik adás, elkezdődött az elérzékenyülés is. Rolkó László kisfiával érkezett, a sráccal, aki volt élettársától született, és akinek bizonyítani akart. Tényleg szép pillanatok voltak ezek, főleg úgy, hogy még jól is szólt a hangja - néhány hölgy biztosan máris szívébe zárta az érzelmes karaoke-műsorvezetőt.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Rolkó László

A szerkesztők azonban gondoskodtak róla, hogy a nézők lelki állapota folyamatosan változzon. Az Axl Rose-hasonmás biztonsági őr ugyanis, akit eleinte nagy örömmel fogadtak a mentorok, annyira megsértődött a negatív kritikán, hogy kirobogott a stúdióból, valami megmagyarázhatatlan oknál fogva magával cipelte a mikrofonállványt, majd a sarokba vágta azt. Ugyanakkor ehhez a produkcióhoz tartozott az este egyik legjobb beszólása is, ami Gesztitől származik. Amikor meglátta a fejkendős rockert, mindössze ennyit kérdezett, mindenféle kommentár nélkül: "Jól sejtem, hogy nem SP-slágert fogsz énekelni?"

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Filip Norbert


És a borzalomnak még nem volt vége. Egy triónak Feró gratulált értékelhetetlenül gyenge teljesítményéhez, míg Sándor Kristóf saját dallal készült, de az sem tetszett senkinek. Utána egy furcsa, tájszólással éneklő Cipő-klón égette le magát, majd megjelent az, aki bár valódi sztárok mögött dobolt, énektudással nem rendelkezett. A hungaro-Elvis nagyon izgult, igyekezetében még meg is botlott, de akár otthon is maradhatott volna. "Bebuktad!" - szólt a mentorok döntése, és már ment is a levesbe a kétes tudású ütőhangszeres.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Elvis

Távozott, hogy átadja a helyét Luther Beukának. Elsőre ő is könnyen feledhetőnek tűnt, Máté Péter számába többször is belesült. Valami mégis megtetszett benne a döntnököknek. Engedték neki, hogy egy AC/DC-t is lenyomjon, azzal pedig már meggyőző volt. Bár egyöntetű vélemény szerint "sok macera lesz vele", azért simán továbbment. Igaz, megtörten távozott, úgy érezte, megalázta magát felkészületlenségével. Nem így Fehér Zoltán. A huszonnégy esztendős, szerénynek látszó butikos One Night Only-ja lenyűgözött mindenkit, aki hallotta, Gesztiből még egy káromkodás is kicsúszott: "na jó, ez k***a jó volt", míg Malek annak örült, hogy "végre valakinek könnyen megy az éneklés".

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Luther Beuka

Tipp! Élő adásban vetette magát a mélybe a rádiós műsorvezető! Kattints a képgalériáért!




Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Vörös Péter

Idén először eljött a csapatok ideje, valószínűleg a Non Stop rajongóinak kívántak kedvezni a szerkesztők. Az mondjuk hamar kiderült, hogy sem Bori, Ramón és Nguyen hármasa, sem a Malek szerint mongolul éneklő napszemüveges Energy Joys fiúk vagy a versenyre összeálló 2 Ladies nem fog az a cappella csoport nyomdokaiba lépni. Erre az esélyt Kitti és Szisz, vagyis a valószerűtlenül magas lány és mellkasáig érő partnere, valamint a latin muzsikában erős szerelmespár, Balázs és Boglárka kapta meg.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Balázs és Boglárka

Továbbjutott egy tavalyi ismerős, Farkas Évi is. A csinos barna az első X-Faktorban a legjobb százig jutott a megmérettetésen, most pedig az egész életét feltette a sikerre. A huszonegy éves főiskolás lány édesanyja szerint a csodát várja az tehetségkutatótól, és könnyen lehet, hogy idén mennybe megy.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Farkas Évi

És még mindig nincs vége! Csattanónak megérkezett a Csillag születik első szériájában csaknem a döntőig menetelő Kocsis Tibor. Azóta sorsolási menedzser lett belőle, a szakmától teljesen elszakadt. Négy év után azonban eljött a visszatérés ideje, és egyáltalán nem lenne meglepetés, ha még sokat hallanánk róla.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Kocsis Tibor


A harmadik válogató tehát egy régi, korábban már befutott arccal zárult, és már csak néhányan vannak, akik jövő héten bemutathatják, hogy ők is a legjobbak közé tartoznak.

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)




X-Faktor: Egymás ellen fordultak a mentorokhttp://www.life.hu/legykepben/20110917-xfaktor-egymas-ellen-fordultak-a-mentorok.htmlMusicalben debütál Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110916-xfaktor-vastag-csaba-kapta-a-farao-szerepet-a-jozsef-es.htmlBalhéi miatt hagyta ott családját az X-Faktor felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110913-balhei-miatt-hagyta-ott-csaladjat-az-xfaktor-felfedezettje.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.