VV5: Rettegjetek plázacicák! A gyilkos tekintetű Annamari a hetedik villalakó

VV5 Való Világ valóságshow beszavazó-show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az első éjszaka összeveszett Veronika és Seherezádé egymással a ValóVilág 5-ben. Az egymással ismerkedő társasághoz ráadásul beszavazták Annamáriát, a csendes gyilkost.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Fura csajok: Adrienn, Edi az ölebével és Annamária

Szólj hozzá: Te mit nézel a tévében?



"Villa, fogadj be magadba!"

A beköltözésen túl nem sok izgalmas történt a villában. A szerkesztők megpróbálták érdekessé tenni a bejutást az udvarról a nappaliba, ezért a játékosok csak egy találós kérdés megfejtése után jutottak hozzá a redőnyöket nyitó távirányítóhoz. Fecó valószínűleg a raktározás mellett színesfém-kereskedéssel egészítette ki a fizetését, mert amint meglátta a fürdőszobában a rézcsöveket, máris azon morfondírozott, hogy legalább ezerötszáz forint a piaci ára kilójának. A roma Alekoszt egyébként azonnal megérintette a hely varázsa, ezért még egy fohászt is elmormolt a levegőbe, amelyben arra kérte a villát, hogy az fogadja be. Seherezádé pedig nem tudott elmenni szó nélkül amellett, hogy az épületben nincs szolárium.



Attila bókol

Kinga és Attila már első este klikkesedni kezdett, majd gyorsan ki is beszélték a többieket a hátuk mögött. Majd az összeférhetetlen fiú gyorsan a tettek mezejére lépett, és bevallotta a cselszövő szőkének, hogy tetszenek neki az ilyen tenyeres-talpas lányok - de csak egy fagyos tekintetet kapott válaszul.





Beszavazó-show

Az összefoglaló után kezdődött a hetedik beszavazóshow, amelyben ezúttal a furák kategóriájának jelöltjei csaptak össze.

Edi, aki másfél éve karmikus szerelmi kapcsolatban él Rudi nevű kutyájával, ezért eszébe sem jutott, hogy kedvenc négylábúja nélkül próbáljon bejutni a játékba.

Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!


Adrienn



Annamáriának már a nézése is furcsa volt, nem csak a személyisége. A gyilkos tekintetű lány akár az összeférhetetlenek kategóriában is indulhatott volna, szigorú, flegma stílusa a már bentlévő villalakókat is megihlette. Míg Seherezádé a Kör című horrorfilm főszereplőjéhez hasonlította, addig Fecó egyszerűen a halálhoz.



Rettegjetek, plázacicák!

Az SMS-ezők úgy döntöttek, hogy megszívatják a villa népét, ezért Annamáriát küldték be, hogy kicsinálja a többiek idegrendszerét. Az új lány az adatlapja szerint gyűlöli a plázacica típusú csajokat, így sanszos, hogy nem lesznek puszipajtások a már bentlévő női játékosokkal.


Tipp! Exkluzív fotók: Szily Nóra interjú Liluval! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.