Damu Roland megvert női sorra jelentkeznek Hajdú Péternél

Damu Roland Jóban Rosszban TV2 elsőfok felhívás erőszakos cselekedet dr. Ruttner György barátnők Frizbi per ítélet Hajdú Péter szerződésszegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy azt a Life.hu is megírta a múlt héten, a Jóban Rosszban egykori színészét beperelte Hajdú Péter, mivel megszegte a Frizbivel kötött szerződését - Damu nem nyilatkozhatott volna másik televíziós csatornának, ő mégis elment a konkurenciához, hogy ott is elsírja a bánatát.

Tv2
Tv2


Hajdú Péter a hír hallatán közleményt adott ki, és egy közösségi portálon is kifejtette véleményét, amiben egyértelműen fogalmazott: beperli Damut, amiért az RTL Klubnak is exkluzív információkat adott az ügyével kapcsolatban. A Life.hu megkereste Hajdú Pétert, aki vérlázítónak tartja a történteket. "Damu több százezer forintot kért a szereplésért a Frizbiben, és mi ezt ki is fizettük neki. Vasárnap éjfélig nem nyilatkozhatott volna más televíziónak és hetilapnak sem, ezért bepereljük őt" - mondta a műsorvezető.


Az első fokon - nemi erőszakért nem jogerősen - hat év börtönre ítélt színész még a múlt héten, a Frizbiben tett nyilatkozata után (amelyet még a régi ügyvédjével közösen adtak) most már új ügyvédjével, dr. Ruttner Györggyel karöltve próbálja tisztára mosni magát az őt ért vádak miatt.

Hajdú Péter sem tétlenkedett az elmúlt napokban, hiszen egy felhívást intézett a színész egykori barátnőihez: "Azt szeretném, hogy segítsük az igazságszolgáltatást. Arra kérem a hölgyeket, hogy bárki, akit Damu Roland megvert, jelentkezzen!" - mondta Péter a TV2 műsorában is. "A Frizbiben Damu előadta a hattyú halálát, amiért minimum Jászai Mari-díjat érdemelne. Szeretném megadni a lehetőséget a másik oldalnak is" - mondta el személyes véleményét megkeresésünkre Hajdú a Life.hu-nak.

Információink szerint már több egykori barátnő is jelentkezett a műsorvezetőnél, akiket Damu Roland bántalmazott - így hamarosan várható az ügy folytatása a Frizbiben.

Tóth Vera utálja ha Cserháti Zsuzsához hasonlítjákhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-toth-vera-elfaradt-elvonult-majd-radios-musorvezetokent-tert-vissza-.htmlAranypart Ada szája elfáradt a szaxizástólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-aranypart-ada-szaja-elfaradt.htmlVV5: Máris összebalhéztak a villalakók egymássalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110920-valovilag-5-mar-az-elso-nap-osszebalheztak-a-villalakok-.htmlIngyen pia és Hajas Laci győzelem a Vágta sztárfutamánhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110919-nemzeti-vagta-ahol-minden-celeb-ingyen-ihatott-hajas-laci.htmlNacsa Olivér titkolja esküvőjét, és unja Bagi Ivánthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110919-nacsa-oliver-titkolja-eskuvojet-szerelmevel-es-unja-mar-bagi-ivant.htmlAranypart Levi ugyanazzal a csajjal jár hónapok ótahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110916-aranypart-levi-ugyanazzal-a-csajjal-jar-honapok-ota-sarah.htmlValó Világ 5: A virsliszájú Veronika visszatért a villábahttp://www.life.hu/legykepben/20110917-valo-vilag-5-alekosz-exei-beszavazoshow.htmlElvis és Jacko-klónokkal folytatódott az X-Faktorhttp://www.life.hu/legykepben/20110917-x-faktor-harmadik-valogato.htmlÖsszeEsküvők - Anyu kedvencei találkoznak apu kedvenceivel - Mi sül ki ebből?http://www.life.hu/legykepben/20110917-osszeeskuvok-elindult-a-tv2-uj-valosagshowja.htmlLilu: "Már 10 éve küzdök, hogy ne tűnjek hidegnek, mert nem vagyok az" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110918-lilu-mar-10-eve-kuzdok-hogy-ne-tunjek-hidegnek-mert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.