VV5: Máris összebalhéztak a villalakók egymással

balhé konfliktus Való Világ 5 valóságshow sírás villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, igaza volt a ValóVilág kreatív főszerkesztőjének, Rubin Kristófnak, amikor azt állította, hogy az új széria játékosai sokkal keményebbek és taktikusabbak lesznek. Szinte már követni sem lehet, hogy a beköltözés utáni első huszonnégy órában hányszor vitakoztak egymással a már bent lévő játékosok.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Seherezádé, Gergő és Kinga


Az első hat lakó lecsót szeretett volna főzni az első közös vasárnapi ebédre, Kinga és Fecó kuktáskodásával. Azonban már a hagyma aprítása is komoly kihívást jelentett számukra, amit nem bírt szó nélkül hagyni a szakács végzettségű Gergő. A roma Alekosz szívére vette az Alfahím okoskodásait, de nemtetszésének csak a titokszobában mert hangot adni.



Délután azonban már szent volt a béke a két fiú között, és két csapatra osztva különböző unalmas vizesjátékokkal szórakoztatták egymást és a szerkesztőket.



Miután megtörölköztek, mindenki előkapta a villába bevitt kabalatárgyát, és elmesélte történetét. Kivéve Attilát, aki nemcsak emberekhez, de tárgyakhoz sem kötődik elmondása szerint. A lányok nyomban elkezdték itatni az egereket, ahogy hallgatták egymás megható történeteit. Fecónál is pillanatok alatt eltört a mécses, amikor kisgyermekei fotóit fogdosva azt próbálta bemagyarázni, hogy a képektől kapja a legtöbbb erőt. Lehet, hogy rossz fényképet nézett, mert gyorsan elszaladt a nappaliból könnyeivel küszködve.

Cselszövő Kinga is meglepődött magán, amiért már első nap sirdogálni kezdett, majd ő azt a mesét adta elő, hogy egész életében mindenért meg kellett küzdenie, mert sosem kapott még senkitől semmit. Ehhez képest bevonulása előtt még büszkén dicsekedett vele, hogy szilikonmelleit az azóta lapátra tett barátja finanszírozta. Abból sem csinált titkot, hogy sosem áll szóba csóró pasikkal. Úgy tűnik, máris kiesett a felvett szerepéből.



Az össznépi sírás után toppant be közéjük az élő anime-diáklány, Annamária. A gyilkos tekintetű lány hamar megutáltatta magát flegmaságával. Hogy oldja egy kicsit a feszültséget, mindenkivel félrevonult susmusolni a nyugiszobába, de így sem sikerült megkedveltetnie magát senkivel. Bár, ahogy az eddigi szavaiból kivettük, nem is szeretne senkivel sem haverkodni, neki csak a főnyeremény kell.



A nap végén még egy gyors szimpátia-szavazással osztályozták a Fura lányt, akit a pontszámok alapján Fecó csíp a legjobban, míg Gergő a legkevésbé.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.