ÖsszeEsküvők: Tényleg az anyós az, aki elválaszt

TV2 reality show Peller Mariann anyós ÖsszeEsküvők (tévéműsor) menyasszony valóságshow Till Attila kapcsolat összecsapás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken elérkezik első ÖsszeCsapásához a TV2 reality-je. Az élő műsorban a két kiesés szélére sodródott lány: Mása és Alexa meg kell győzzék a nézőket, hogy miért érdemesek arra, hogy visszajussanak a rezidenciára.


Forrás: TV2
Forrás: TV2

Mása


Másának nincs helye a fiúk közelében - beindultak az anyósok

Érdekes helyzet kezd kialakulni: az anyósok az első beszavazón még szorgalmasan mosolyogtak Mása válaszait hallva, és nem rettentek el a 23 éves, egyedülálló anyukától. Élesben azonban naphosszat azon témáztak, hogy Mása miért nem az óvodás gyerekeivel van, és természetesen, hogy mennyire tartanak attól, hogy pont az ő pici fiukat választja majd. Van már két gyerkőc, harmadik-negyedik még odébb lenne, meg különben is. A dolog pikantériája, hogy Kati mama is aktívan kampányol Mása hazaküldése mellett, míg fia, Marci epekedik az ifjú és csinos családanya után. A riportszobában azt is elmondta, neki nem akadály a két kisgyerek, ha egymásba szeretnének, nem adná fel az érzelmeit, sőt, megpróbálna beilleszkedni a már meglévő kis családba. Jó volt hallgatni a bohókás srác komoly elképzeléseit, ezért ő is kiborult, mikor megtudta, plátói szíve hölgye az első biztos párbajozó, illetve, hogy az ő anyukája is Mására szavazott.

Tipp! A Life.hu fotósának pózolt Brad Pitt! Kattints a képgalériáért!



Ircsi Alexát látta a legerősebbnek - össze(nem)esküvés-elmélet

A jóságosan mosolygó Csoki mama a legszimpatikusabb anyós jogán szerdán megnevezte a másik párbajozó lányt. Az arajelöltek Zsanikát látták a legesélyesebbnek, aki Mása mellett szintén hendikeppel indult, hiszen csupán 18 éves. Ircsi és az anyóscsapat azonban biztosra akart menni, így egy olyan lányt mondott, aki talán a legdekoratívabb és a tetejében még kedves is. Átadták a nézőknek a döntés jogát, azt gondolván, hogy biztos Alexa lesz a befutó, viszont azzal nem számoltak, hogy Marián rápörgött a Mása projektre, és semmi másról nem tud beszélni. A nézők pedig inkább Mása és Marián love story-jára szavaznának, mint Alexa formás alakjára. Bár ki tudja?

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Éva, és fia Ricsi



Aki Ricsit választaná, kösse fel a bugyiját! - Éva mama nem éppen kezesbárány

Majka Esküdj! című háttérműsorában már megszólalt Horváth Réka, Ricsi exbarátnője, de hogy az anyóspajtások körmére nézzünk, a Life.hu felkereste Rékát, aki mesélt egy kicsit a kedves mamáról: "Engem már a kapcsolatunk elején leírt, semmivel sem tudtam változtatni ezen. Szomorú, és bár konkrétan nem került elő a kérdés, Ricsinek választania kellett köztem és Éva között, annyira elharapódzott a helyzet. Nem azért szakítottunk, mert valami elmúlt, hanem az anyós választott szét minket. Nehéz természet, és rendkívül furcsa Ricsi és az anyja kapcsolata: napi 5 telefon úgy, hogy együtt élnek, közös nyaralás, csak a mama és kisfia, úgy, hogy én hoppon maradtam. Mindennek úgy kell lennie, ahogy Éva kívánja: ha társasággal megy moziba, és négyen egy filmet néznének, de ő egy másikat akar, akkor biztos addig erőszakoskodik, míg szájhúzva az ő akarata teljesül. Még tartja magát odabent, de kíváncsi leszek, mi lesz akkor, ha egy anyós vagy egy arajelölt nemet mond neki. Akkor elszabadul a pokol, és kimutatja majd a foga fehérjét" - mondta Réka, a pórul járt ex.

Még pár nyugalmasabb nap, és biztos beindul a cicabox anyósok vs. arajelöltek, anyósok vs. anyósok és arajelöltek vs. arajelöltek között. Egy biztos, a TV2 szuperül castingolt: lesz miről csámcsogni majd, mert néhány anyós tényleg a tipikus "anyósvicces" kategóriába tartozik.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.