Egzotikus szépség és válófélben lévő anyuka varázsolta el az X-Faktor mentorait

X-Faktor tehetségkutató Keresztes Ildikó Malek Miklós elődöntő Geszti Péter Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elaléltak a mentorok az X-Faktor negyedik válogatóján. Az utolsó felhozatal ugyanis bebizonyította, a tehetségkutató 2011-es kiadása minimum annyira jó lesz, mint a tavalyi volt.





Épp úgy, mint a Lady Gaga Pokerface-ét sajátos stílusban feldolgozó Léki Bence. A srác felmászott az asztalra, vonaglott egy kicsit, de a hangja elég volt az üdvösséghez. Talán az is kellett hozzá persze, hogy ő volt "az asztalra mászó bolond kategóriában a legjobb" - legalábbis Malek szerint.


Érdekes, erre az adásra ránézésre több tehetség maradt, mint az előzőekben összesen volt. Például a következő, a rock'n'roll életérzést felsőfokon művelő Gajdácsi András vagy a török származású Aghazadeh Mehdi, aki Keresztes Ildikót még egy kis cickórázásra is rábírta.



Tipp! Plasztikázott férfiak a sztárvilágból! Kattints a képgalériáért!


Máthé Kristófnak Patocska Olivér




Nem úgy, mint a Magyar Sportok Házának valószínűleg legjobban éneklő biztonsági őre. Tarány Tamás egyetlen dolgot szeretett volna megtudni: "Vajon a lábán kívül másban is megvan-e az X?" Kijelenthetjük, igen, sőt...


Néhány perc fékezett habzás után - mikor azt hihettük, az utolsó válogató a legjobbak bulija lesz -, kiderült, vannak még kiaknázatlan lehetőségek, ha a leggyengébbekről van szó. Hugai Dominika Száva még Geszti szerint is egyszerűen "sz..r" volt, míg Szelindi Miklós és Szelindi Miklós, vagyis a Szelindi Miklós csapat hallatán Keresztes Ildikó olyan arcot vágott, mint aki azon gondolkodik, ildomos-e kidobni a taccsot a kamerák kereszttüzében. Jakab Krisztián, Sarlai Tímea, Dudás Noémi, Szabó Attila és Liberda Vivien is a rosszak sorát gyarapította, így aztán megváltás volt a műsor legegzotikusabb énekese, Maria Mamah. A Floridából érkező felszolgálólány édesanyja magyar, miatta akarta megtanulni a nyelvet, és megismerni hazánk kultúráját. Hát eljött Magyarországra - bár anyukája tizenhárom éves korában elhunyt -, és ha már itt volt, mutatott valami igazán jót. Természetes volt a továbbjutása, amihez hozzátehetjük: égő is lett volna, ha kiesik. Személyében ugyanis Bartók Béla egyenes ági rokonáról van szó.


Tipp! Ijesztő fotósorozat a híres színésznőről! Kattints a képgalériáért!


Vígh ZoltánFókusz riportere, Polgár Géza, Varjú RenéMazsiTóth JonathánAbodi BlankaCserháti: Boldogság, gyere haza




Újabb reklámblokk után három nagyszerű sztárjelölt maradt csupán hátra, csak előtte még ki kellett böjtölni az Iván Judit Edinával kezdődő és Almási Aurórával záruló förmedvényt, de megérte. A sort Bagosi Alexandra nyitotta. A debreceni, kétgyermekes anyuka hangja mellett történetével is elvarázsolt mindenkit. A huszonegy esztendős lány ugyanis épp válófélben van férjétől, az X-Faktor számára kapaszkodó egy jobb világ felé.



Tipp! A Life.hu fotósának pózolt Brad Pitt! Kattints a képgalériáért!


Bagossy Norbert és Baricz Gergely




Tipp! Nézz be Jennifer Lopez luxusotthonába! Kattints a képgalériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.