VV5: Cristofel bepalizta a nézőket - Gombi leleplezte a skalpvadászt

átverés leleplezés őrjöngés Való Világ 5 VV Gombi skalpvadász valóságshow beszavazó show VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A skalpvadász a fél országot palira vette hangoskodó idióta viselkedésével. Kiderült, a félig kubai származású fiú csak taktikából csinálta a fesztivált a beszavazóshow-n: a valóságban nincs ekkora arca, és sokkal visszahúzódobb, mint ahogy azt bárki is gondolná róla.




RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


"Valójában nem ennyire vad a kinti életben, most egy showman volt, el kellett adnia magát, és sikerült, hiszen bent van, és ez a lényeg. Egy igazi vagány macsót játszott a beszavazón, az izgalomtól teljesen fel volt spanolva, csak azért viselkedett ennyire hangosan és vehemensen. Annak idején, amikor bekerültem, rám is azt mondták, hogy egy izomagyú macsó vagyok, aztán láthatta az ország, hogy én is egy érző lélek vagyok" - fényezte magát Gombi, aki egy közös hobbi kapcsán ismerkedett meg az üvöltöző csődörrel.


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


"Cristofelt abban az edzőteremben ismertem meg, ahová gyúrni járok, és ott lettünk barátok. Amikor én bent voltam a villában az előző széria alatt, akkor ő is jött a testvéremékkel a stúdióba szorítani értem, úgyhogy ez a minimum, hogy támogatom, amiben csak tudom" - jelentette ki Gombár úr.

A chippendale-fiú annyira komolyan gondolja amit mondott, hogy a skalpvadászok beszavazóshow-ján maga is részt vett a stúdió néhány plazmatévéjének megrongolásában, miközben kigyúrt haverjaival megpróbálta felborítani a nézőteret leválasztó díszletet.

Tipp! Szexi fotósorozat Jessica Albáról. Kattints a képgalériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.