VV5: Micsoda test! Ez a tökéletes férfi költözik be a villába

Való Világ 5 beszavazó-show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogytak a helyek, végre teljes a csapata a ValóVilág ötödik szériájának. A szépfiúk közül Csaba léphette át tizennegyedikként a villa küszöbét. A luxusbörtönben a fiúk az érzékeny lelkű Verát ajnározták, miközben a lányok többsége féltékenységi rohamot kapott.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Szerelmet vallott Melinda

Melinda azzal támadta le a mosókonyhában vasalgató Ferit, hogy érez iránta valamit. Az Alekosz-klón számára azonban gyanús volt a béna szerelmi vallomás, ezért Attilával is megosztotta a friss élményt.

Attila a történet hallatán nyomban félrehívta Gergőt és Kingát, majd jól kibeszélték a férfihangú nőt. Melinda végül bevallotta Fecónak, hogy kamuzott, mert csak Dyával fogadtak valamiben, és mivel ő vesztett, ezért tette, amit tett.

Új lány érkezik

Az érzékeny lelkű Vera elhintett egy félmondatot a beszavazóján, miszerint a szíve kulcsa már ott van az egyik fiúnál. A villalakók kizárásos alapon Gergőt sejtik a nő kiszemeltjének, kivéve Cristofelt, aki önmagát véli a "bocsánat, hogy élek" Vera titkos szerelmének.

Az új jövevény egyesével félrehívta a villalakókat, majd a saját készítésű muffinjai mellé egy-egy, maga által megfogalmazott idézetet is csomagolt. Vera valójában egy szuperhős, mert saját bevallása szerint vannak dolgok, amit senki sem lát, csak ő. Ha a kiesése után kitartóan nyomul, akkor talán még egy Ezo tévés melót is kisírhat magának. A fiúk ennek ellenére nagyon jól érzik magukat Vera társaságában, a csajok már annál kevésbé. Az esti szimpátia-szavazáson nyolt pontot kapott.





Fantasztikusan jó testű Csaba egyetemistaként tengeti az életét, egyszerre két felsőoktatási intézményben is nyomul. Gyerekkora óta imádja a zenét, saját nyálas rockot játszó zenekarában basszusgitárosként gyűjti maga köré a gruppikat. Ezúttal sem történt semmi izgalmas a beszavazón, a viszonylag jól sikerült kortesbeszédek után a facér Csabát küldték be a villába.

Tipp! Nézz be Jennifer Lopez luxusotthonába! Kattints a képgalériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.