Jóban Rosszban zenélés sorozat színház meztelen Kedvek Richárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán tenyerével takarja férfiasságát egyik videoklipjében Kedvek Richárd, a Jóban Rosszban pszichiátere. A TV2 sikersorozatában nemrég feltűnt sármos színész büszke az évekkel ezelőtt készült felvételre, mint ahogy zenei munkásságára is.

Valóban szívtipró a Jóban Rosszban legújabb szereplője, Kedvek Richárd. A dr. Bezerédi Szilárdot alakító színész azonban nemcsak a sorozat rajongói előtt mutatja meg magát, színpadi szerepei mellett egy zenekarban is játszik. A Tessék zenekar egyik klipjében, a Szupersztrádában ráadásul percekig félmeztelenül látható, majd néhány snitt erejéig szinte teljesen pucéran áll a kamerák kereszttüzében, bandatársaival egyetemben. "Arra a dalra nagyon büszke vagyok, mert nagyrészt én írtam a zenéjét, a szöveget pedig teljes egészében. A klipforgatás is jó hangulatban telt, színházi díszletben zajlott. Ráadásul egyes részek eléggé spontán alakultak, mint ahogy az utolsó jelenet is" - utalt a Life-hu kérdésére válaszolva Richárd arra a részre, amikor férfiasságát csupán tenyerével takarja el.

Szólj hozzá: Állami vagy fizetős óvoda?



youtube.com
youtube.com


A színész nagy hangsúlyt fektet a zenélésre - a basszusgitározás valódi szerelem nála. Évekkel ezelőtt, a Kecskeméti Színházban állt össze barátjával, Bori Tamással, és néhány kollégájával, együtt hozták létre underground bandájukat, a Tessék zenekart. "Két albumunk van már, pedig egy évig gyakorlatilag nem is létezett a zenekar, mert én először New Yorkban, aztán Londonban voltam. Most azon dolgozunk, hogy elkészüljön a harmadik lemezünk is, és végre minél többet léphessünk fel" - reménykedett a Jóban Rosszban legújabb sztárja, aki a színházi elfoglaltságai mellett nagyon élvezi a forgatásokat és saját bevallása szerint gyorsan beilleszkedett a TV2 csapatába. Hogy Richárd bevállalós természetét a sorozat alkotói is kihasználják-e, az a televízió képernyőjén kiderül.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.