VV Seherezádé VV Péter balhé VV Gergő VV Annamária Való Világ 5 titkolózás szerelem vallomás szövetséges taktika érzelmek Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éppen két hete népesült be a villa, és még csak ismerkednek a játékosok egymással, de máris elindult az RTL klub által ígért "ármány és szerelem" vonal.



RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Egy félénk kislány vallomása

Annamária furaként indult a játékba, és egyre szimpatikusabbá válik: neki vannak természetes gesztusai és érzései is. Már Péter beköltözésekor eltört nála a mécses: megijedt attól, hogy a veterán kísértetiesen hasonlít ex-vőlegényére, Csabeszra. A sztori itt megrekedt - legalábbis azt hittük. A randi előtt Annamária szokatlanul sokat készülődött, szálanként igazgatta meg a haját, és tűsarkút húzott. Mikor Péterrel Zizi karámja mellett megkezdték a vacsorát és beszélgetést, először csak általánosságában beszélgettek a villalétről, aztán egymás személyiségéről, és, hogy Péter újonnan verbuvált szupercsapatának átlag intelligenciahányadosa alacsonyabb Zizi malacénál. Aztán privátabb vizekre eveztek, és Annamária irulva-pirulva elmondta Péternek, hogy a Bakancs-listáján szerepelt egy őszinte vallomás, amit erre az éjjelre tartogatott. Többet érez Péter iránt, mint azt gondolta volna.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Nyitva maradt kérdés: mi lesz Annamáriával és Péterrel?

A veterán mindenre felkészült, csak erre a vallomásra nem. Nagyon kedveli Annamáriát, mert vele bármiről el tud beszélgetni, és érdekes személyiség, nem úgy, mint a villa többi tucatlánya. Péter meghökkent Annamária kitárulkozásán, de egyértelműen nem utasította vissza a lányt, sőt, azt mondta, bízzák az időre, hiszen nem tudhatja Annamari sem, hogy ezt csak a bezártság hozta-e ki belőle?

Péter kicsit elterelte aztán a témát és őszinte, és megrendíthetetlen szövetséget ajánlott a lánynak a villalét alatt. Annamari persze belement, hiszen nem árt neki egy lelki társ és talán így még közelebb kerülhet a veteránhoz.


Erotikus fotózás a Villában - pikáns képekhttp://www.life.hu/life/galeria/20111001-a-valovilag-jatekosainak-erotikus-naptarfotozasa.htmlVV5: Seherezádé ismét behálózta Gergőthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111001-valovilag-5-seherezade-ismet-behalozta-gergot-a-medenceben-kinga.htmlAz állapotos énekesnő utálja a férje szagáthttp://www.life.hu/szorakozz/20110929-beyonce-allapotos-nem-birja-jay-z-szagat.htmlMazel Tov, Kristóf és Matan! - A született férjek nagy napjahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110930-mazel-tov-kristof-es-matan-a-szuletett-ferjek-nagy.htmlAz ajkaid árulkodnak a szexuális szokásaidról!http://www.life.hu/szeress/szex/20110930-szex-szerelem-parkapcsolat-az-ajkaid-arulkodnak-a-szexualis-szokasaidrol.htmlLiptai Claudia átka sújtja szerelmeit?http://www.life.hu/legykepben/20110930-liptai-claudia-atka-sujtja-szerelmeit.htmlÖsszeesküvők: Hajdú Péter magyarázkodik - feljelentették a szomszédokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110930-osszeeskuvok-hajdu-peter-magyarazkodik-feljelentettek-a-szomszedok.htmlGyakran a pohár fenekére néz az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-gyakran-latjak-alkoholmamoros-allapotban-a-tavalyi-xfaktor-dontoset-szabo-mariannt.htmlBakizott a színházi premierjén az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-xfaktor-bakizott-az-xfaktor-szexi-sztarja-vastag-csaba.htmlDrámai fordulat a VV5-ben: Jövő héten két embernek távoznia kell a villábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-dramai-fordulat-a-vv5ben-jovo-heten-ket-embernek-tavoznia-kell.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.