A sztár lánya a legboldogabb, hogy férjhez megy az édesanyja

párkapcsolat Jack Wagner szerelem Heather Locklear Melrose Place
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heather Locklear hamarosan férjhez megy, ennek pedig lánya mindennél jobban örül.

Heather Locklear augusztusban jelentette be, hogy hamarosan férjhez megy kedveséhez, akivel már hosszú ideje együtt van. A választott nem más, mint Jack Wagner színész, akivel annak idején már a Melrose Place című sorozatban is együtt játszottak. A sztárok már a sorozatban is egy párt alkottak, és a kémia mindig jelen volt köztük. A való életben csak jóval a sorozat befejezése után, 2007-ben kezdtek együtt járni, és azóta már eljegyezték egymást.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Heather tizennégy éves lányának, Ava-nak a rocker Richie Sambora az édesapja, de cseppet sem bánja, hogy anyja új párt talált magának. ,,Ava annyira izgatott volt, amikor közöltem vele a nagy hírt. Megölelte Jack-et, gratulált neki, és azonnal látni akarta az eljegyzési gyűrűt. Aztán rohant a közösségi oldalára, és azonnal írt mostohabátyjának." - mondta a szőke színésznő a People magazinnak.

,,Azt szeretném, hogy anya azt tegye, ami igazán boldoggá teszi őt. Ez a legfontosabb dolog. Jack magas, gitározik, és annyira édes." - mesélte nemrég Ava az édesanyja választottjáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.