VV5: Fecó teljesen kiborult - sírva osztotta ki lakótársait

VV5 VV Fecó Való Világ 5 dráma sírás veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vénasszonyok nyara ellenére tombolnak a viharok a villa felett. Attila reménytelenül epekedik Kinga után, Fecó sírórohamok közepette összeomlott, majd kikiáltotta önmaga függetlenségét, Cristofel szíve pedig Veronikáért kezdett el dobogni - akit viszont Péter talált meg csókjával. Vajon új pár van születőben?



Attila megbizta Fecót, hogy fagassa ki Kingát, hogy mit gondol róla. A cselszövő lány szerint öt éves gyerekek viselkednek így, ahogy Attila, majd pár perc múlva megölelte a kubai fiút, és még puszikat is adott neki. Az összeférhetetlen berágott a látottakon és bosszút forralt: első körben odalépett szerelme tárgyához, és jól leolcsójánosozta.
Péter Verát mentette ki az egy méter mély medence vizéből a Baywatch játék során, majd az újraélesztés egy csókcsatává fajult, amit a feladat befejezése után is folytattak.

Szólj bele: 5 évig nem látta meztelenül a párját?!



Fecó füle hallatára Veronika azt mondta Kingának, hogy Attila kiakarja őt szórni az ötösből. A roma Alekosz annyira ledöbbent a hallottakon nagy krokodilkönnycseppek hullajtása közben ott hagyta a bedurcázott társaságát. Attila bevallotta a cselszövőnek, hogy féltékeny rá. Fecó miután az előző kiborulása után felmosta magát a padlóról, bejelentette, hogy elege van mind a tizenhárom játékostársából. Ő a fődíjért is inkább független marad, és mindenkivel szembe fog menni, majd ismét sírással zárta a mondanivalóját.


Cristoforró rákattant Veronikára, de a lány kikosarazta, mert a kubai fiú túl bunkó. Alekosz exe ezután Attilával randizott. Az unalmas romantikázás helyett inkább Critofel lelkének kínzásával voltak elfoglalva: erotikus hangjátékukkal igyekeztek féltékennyé tenni a nappaliban hallgatózó skalpvadászt. A történtek után a megszeppent kubai bevallotta a kacsacsőrű emlősnek, hogy nem szexelni akar vele, hanem még annál is többet: egyszerűen csak megismerni őt.


Tipp! Exkluzív fotók Rudolf Péterről! Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


VV5: Szerelmi vallomás és szex a villában (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111002-vv5-annamari-szerelmet-vallott-peternek-cristofel-pedig-veronikaval-probalt-szexelni.htmlVV5: Annamária színt vallott Péternek, hogy érte dobog a szívehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111001-vv5-fura-annamaria-szint-vallott-peternek-hogy-erte-dobog-a.htmlVV5: Seherezádé ismét behálózta Gergőthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111001-valovilag-5-seherezade-ismet-behalozta-gergot-a-medenceben-kinga.htmlVV5: Vera nekitámadt néhány villalakónak (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-vv5-veronika-nekitamadt-nehany-villalakonak.htmlDrámai fordulat a VV5-ben: Jövő héten két embernek távoznia kell a villábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-dramai-fordulat-a-vv5ben-jovo-heten-ket-embernek-tavoznia-kell.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.