Cristofel a Veronikával töltött éjszaka után másnap már Dyával randizgatott. Attila támadást indított a Könyvesház Fiúk ellen.


Veronika és Cristofel együtt töltötte az éjszakát, bár Alekosz exe csak szórakozni akart a kubai fiúval, ezzel szemben a felajzott srác szexelni akart. Végül kieegyeztek egy könnyed pettingben. A skalpvadász fiú elképzelhetetlennek tartja, hogy nem tetszik Veronikának, sőt az is felmerült benne, hogy akkora hatással volt egyetlen éjszaka alatt alkalmi hálótársára, hogy az szerelmes lett belé. Ezzel szemben a kacsacsőrű emlős mindent megbánt. Abban reménykedik, hogy hamar elfelejti mindenki a nyugiszobában történteket.

A játékosoknak arról kellett beszámolniuk a többiek előtt, hogy miért akartak annyira bekerülni a ValóVilágba. A vallomások alapján kiderült, hogy Gergő be akarja bizonyítani, hogy nem egy sittes suttyó, Attila a hét év magány elől szökött a villába, Dya csupán csak hírnév miatt, Cristofel a családját szeretné segíteni, Bandika pedig élete első szexét nem tudná máshol elképzelni, csak a villa valamelyik zugában. Melinda megunta, hogy gazdag pasik tartják el, és jól jönne neki egy kis lé egy állatfarmra, Annamari testvére hátrányos helyzetű gyermekét támogatná, a maradékból pedig Párizsba repülne.A villalakók lehetőséget kaptak arra, hogy a nyugiszobában meggyónhassák bűneiket. Cristofel valószínű még csak kívülről látott templomot, mert fordítva térdelt a gyóntató padra, és úgy vallott színt bűneiről. A hosszú felsorolásából kiderült, hogy borzasztóan nyomja a lelkét, amiért sokszor belepisilt a zuhanyzóba, és teleeregette galambokkal az ágyát. Attila előre bocsánatot kért azokért a bűneiért amit még el sem követett, valamint amiért korábban két pezsgőtablettát zsebre rakott és szándékosan nem hajtotta le a vécédeszkát. Veronika a Cristofellel töltött éjszakáért kért feloldozást.
Attila bogarat ültetett Bandika fülébe, hogy Péter hülyének nézi a Könyvesház Fiúkat és átveri őket. Cristofel bevallotta a szűz fiúnak, hogy csak játssza a degeneráltat, és lehülyézte Banderaszt. A CristoForró tisztázta a helyzetet szellemi vezérével, és bizalmáról biztosította. Péter megkérte Attilát, hogy ne ingassa meg két hűséges katonáját.

A nézők CristoForrót és Póthajdobáló Dyát küldték randevúra. Cristofel természetesen ezen meg sem lepődött, a plázacica pedig végre eljutott egy randira. A romantikus este során a két, szerénységgel hadilábon álló fiatal megállapította, hogy a ők a legmenőbbek a villalakók közül, nem véletlenül ők vannak ott, ahol. Csaba továbbra is jól hozta a Néma Levente karaktert, Gergő és Seherezádé meg folytatta a flörtölgetést.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


VV5: Annamária színt vallott Péternek, hogy érte dobog a szívehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111001-vv5-fura-annamaria-szint-vallott-peternek-hogy-erte-dobog-a.html VV5: Seherezádé ismét behálózta Gergőthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111001-valovilag-5-seherezade-ismet-behalozta-gergot-a-medenceben-kinga.html VV5: Vera nekitámadt néhány villalakónak (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-vv5-veronika-nekitamadt-nehany-villalakonak.html Drámai fordulat a VV5-ben: Jövő héten két embernek távoznia kell a villábólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-dramai-fordulat-a-vv5ben-jovo-heten-ket-embernek-tavoznia-kell.html VV5: Meglepő fordulat! Lelki terror, zsarolás, és új ember érkezése várható a villábahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110928-valovilag-5-peter-megzsarolta-verat-gergo-kezeben-van-a-kulcs.html