terhesség Jessica Simpson állapotos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi években állandó súlyproblémákkal küzdött az énekesnő, akinek pocakja most mégsem a sok nyalánkságtól kerekedik - állítólag állapotos.

Jessica és kedvese, Eric Johnson novemberre tervezte az esküvőjét, de csak akkor, ha a szőkeség bomba formában állhat az oltár elé. A fogyás azonban nem sikerült Jessicának, sőt, pocakja egyre kerekebb. A pár barátai szerint a szerelmesek elhalasztják a lagzit, mert az énekesnő végre teherbe esett.

AFP
AFP



A hírt hivatalosan még nem erősítették meg. A pletyka Jess kerekedő pocakja miatt kapott szárnya, és erre csak rátett egy lapáttal a szőkeség, amikor kedvese születésnapi buliján egy korty pezsgőt sem volt hajlandó elfogyasztani. Bennfentesek szerint az énekesnő tavaszra várja első gyermekét, aki tökéletes nászajándék lenne neki és párjának is.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.