VV5: Fecó miatt szégyenkezik a családja

kavarás balhé VV Fecó Való Világ 5 valóságshow sírás beszólás kiborult
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fecó édesapja szégyenkezik, amikor esténként a pityergő fiát látja viszont a képernyőn.

Fecó apja szerint a fia helyett valaki más költözött be a villába. Az édesapa azt hitte, fia vidámságot visz a villa falai közé, erre a család legnagyobb megrökönyödésére azzal kell szembesülniük nap mint nap, hogy a dumagép valójában egy sírógép.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


"Mielőtt belement ebbe az egész műsorba - sok minden egyéb mellett -, arra is megkértem, hogy ne viselkedjen úgy, mint Gombi. Mondtam neki, hogy vidám legyen, mint az életben. Erre azt látjuk, hogy egyfolytában eltörik nála a mécses. Nemcsak én, a rokonság, Angéla, de még a kollégáim meg a honvédségben dolgozó ismerőseim is ki vannak akadva, hogy mit művel odabent Fecó" - adott hangot nemtetszésének az idősebb Balogh.



Az apa szeretné észhez téríteni valóságshow-hőssé avanzsált fiacskáját. "Mindenki egy humoros, jókedélyű fiúnak ismeri, ezt az oldalát mi még sohasem láttuk. Nem tudom, ki ez, de most nem a mi Fecónk van odabent, ez valaki más, nem tudjuk, mi miatt változott meg ennyire. Az előző szériában is találkozhattak a rokonok a játékosokkal, remélem, most is lesz, ráadásul minél hamarabb. Szeretnénk beszélni a fejével családilag, hogy szedje már össze magát, viselkedjen férfiként, nem kellene ennyire meghúzódnia, mert őt fogják hazaküldeni. A nőkkel is odaadóbb lehetne, mert amit eddig nyújtott, az majdhogynem szégyen" - fakadt ki a Life.hu-nak Fecó apja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.