börtönbüntetés műsorvezető konfliktus könyvírás gyáva Stohl András beszólás Bochkor Gábor botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A börtönből is botrányt kavar Stohl András. A Life.hu információja szerint ugyanis hamarosan megjelenő önéletrajzi könyvében kendőzetlen őszinteséggel megy neki régi ellenlábasának, Bochkor Gábornak.

Stohl András és Bochkor Gábor háborúja még 2006-ban kezdődött. Akkoriban a két nagy kereskedelmi televízió műsorán egyszerre volt látható több műsor is, amelyben a két híresség szerepelt, köztük a Szombat esti láz című celeb-táncshow. A táncverseny döntőjének másnapján Bochkorék rádiós műsora szinte kizárólag a színművészről és annak frizurájáról szólt.

Forrás: MTI/Sándor Katalin
Forrás: MTI/Sándor Katalin


"Olyan volt a haja, mint egy B-kategóriás pornófilm-paródiában" - mártották bele a kést a hiú sztárba Bocsiék, majd tovább ráncigálták az oroszlán bajszát. Balázs Palihoz és egy falusi lagzi vőfélyéhez is hasonlították őt, majd egy olyan figurának nevezték, akit a '86-os agárdi popstrandról felejtettek itt. Stohl akkor csak szűkszavúan válaszolt, a rádiósok azonban nem szálltak le róla. Tavaly októberben, néhány hónappal azután, hogy a színész ittasan balesetet okozott, ismét céltábla vált belőle. A Bumerángban arról értekeztek Bochkorék hosszasan, hogy milyen lesz Bucinak a börtönben. Szerintük hajnali négykor vállára veheti a kapát, aztán rágyújt és bedob egy felest, majd munka közben szaval. Stohl ekkor ismét csendben maradt, de nem tartott sokáig a némasági fogadalom. A két sztár ellenségeskedése immár legendássá vált, a rivalizálásnak pedig hamarosan új fejezete kezdődhet.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]


A Life.hu információi szerint ugyanis most kinyílt Buci szája, méghozzá a fentiek mellett néhány, a nyilvánosság előtt eddig ismeretlen, régi sérelmek miatt. Bár maga Stohl jelenleg börtönben van, a Kozma utcai büntetésvégrehajtási intézetben tölti napjait, mégis eljött az ideje a visszavágásnak. A hamarosan megjelenő életrajzi könyvében ugyanis nekimegy Bocsinak, és hosszú bekezdésekben értekezik róla. Minden vélt vagy valós sérelméért visszavág, ami érte, és kendőzetlenül kiosztja ellenlábasát, gyávának nevezve őt. A könyv valószínűleg nagy vihart fog kavarni, már csak az említett részlet miatt is. Éppen ezért akartuk megkérdezni Bochkor Gábort is, hogy miután beleolvasott az irományba - híresen önérzetes ember lévén -, beperli-e ő is Stohlt, azonban a rádióst többszöri megkeresésünk ellenére sem tudtuk elérni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.