Jáksó eddig jól beválasztott, de most már házasodni szeretne

apaság Heti Hetes Jáksó László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jáksó László az internetet bújta, hogy megtudja, hogyan is fest egy leánykérés - életében először... Laci nem panaszkodik az anyagi helyzetét illetően, és azt is tudja, kicsit le kéne lassulnia, mert nagyon stresszes életet él. Kedvesével már gondolkodnak a gyerekvállaláson, így hamarosan lehet, hogy újból édesapa lesz a rádiós.
ÖsszeEsküvők: Niko, a rezidencia fekete bárányahttp://www.life.hu/legykepben/20111011-osszeeskuvok-niko-a-rezidencia-fekete-baranya.htmlÍme újabb részletek Beyonce terhességérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20111011-februarban-szul-beyonce.htmlVV5: Veszekedés, hazugság és szex a paplan alatt (18+)http://www.life.hu/legykepben/20111011-vv5-gergo-nekiugrott-a-tolvaj-attilanak-cristofel-es-veronika.htmlVV5: Seherezádét két éven át alázta Claudio - megszólalt az édesanyahttp://www.life.hu/legykepben/20111010-vv5-seherezade-anyja-szerint-ket-even-at-alazta-lanyat-claudio.htmlMajka és Kótai Hajdúnak magyarázkodotthttp://www.life.hu/legykepben/20111010-hajdu-peter-frizbi-cimu-musoraban-meselt-majka-es-kotai-mihaly.htmlAlekosz felsült - a kutyát sem érdekli a VV nyerteshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111010-kinos-senki-sem-akar-szerepelni-alekosz-es-kovi-pornofilmjeben-lifehu.htmlMegnősült Sir Paul McCartneyhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111010-paul-mccartney-es-nancy-shevell-osszehazasodtak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.