VV5: A villa legunalmasabb lakója lett védett - nem eshet ki a játékból

VV5 Való Világ valóságshow párbaj Aréna küzdelem védettség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszter nyerte az arénázást, így ő biztosan nem fog párbajozni a bent maradásért a jövő héten. Cristofel vesztette el a csatát a lila kendőért, de cseppet sem bánkódott, inkább (újra) magáévá tette Veronikát a nyugiszobában.




Délután ismét arénázhattak a védettségért a tizennégyek. A szumós játék első körében Vera Dyát, Eszter Annamarit, Seri pedig Kingát szorította ki a játéktérből. A fiúknál Csaba Pétert, Cristofel Attilát gyűrte le, Fecó pedig feladta a Gergő elleni küzdelmet egy rossz lábmozdulat miatt. Úgy tűnik, ismét egy félrelépés lett a veszte. A döntőben egy-egy színes hungarocellkockát kellett összeraknia a darabjaiból Eszternek és Cristofelnek. A kubai fiút kivételesen cserben hagyta a logikája: így a lila kendő végül az eddig elég keveset szerepelt Eszter kezén landolt. A játék végén Lilu bejelentette, hogy a folyamatos kollektív szabálysértések miatt nem lesz meleg vízük két napon át.



Kiderült, a védettségi játék előtt Attila és Cristofel megegyezett abban, hogy úgy mozgatják a szálakat, hogy Csaba semmiképp se kapja meg a lila kendőt, mert ki szeretnék ejteni a néma fiút. CristoForró több villalakót is beavatott a taktikájukba.

Tipp! Alekosz első pornófilmjéhez castingol! Kattints a galériáért! (+18)







A maffiacsaládokra osztódott klikkek felosztották egymás közt a villát. A játékot annyira komolyan vette a többség, hogy árgus szemekkel figyelték egymás minden mozdulatát.



Cristofel szexelni akart Veronikával, ezért egy forró éjszaka reményében kibérelte a D-matracot. A szerelmesek a titkos akciót olyan hangosan próbálták titokban lebonyolítani, hogy még Shadi is meghallotta őket, ezért a poén kedvéért rájuk nyitott, majd a nyakukba ugrott. Miután feldolgozták az arab fiú viccét, sikerült ismét egymásra hangolódniuk, majd egymásba olvadniuk. Másnap reggel az aktustól megihletve Cristofel ismét megvillantotta költői vénáját: Veronikát gitárként aposztrofálta, akin eljátszott egy klasszikus művet.

Ezt látni kell! A világ legcsúnyább menyasszonya képgalériánkban. Katt ide!

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.