Geszti nem akar cuki fiúcsapatot az X-Faktorba

X-Faktor mentor tehetségkutató Keresztes Ildikó Ördög Nóra énekesnő Malek Miklós Geszti Péter Nagy Feró énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton kezdődik az új X-Faktor első élő show-ja. Mind a tizenkét produkció nagy esélyekkel indul: az Apollo 23 fiúcsapat nemcsak szexi akar lenni, hanem profi előadást is szeretnének nyújtani, Tarány Tamás pedig nem azért fogyott tizenhárom kilót, mert szexidolnak készül. Íme a piszokjó tizenkettő!

VV5: A villa legunalmasabb lakója lett védett - nem eshet ki a játékbólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111012-eszter-lett-vedett-kimarad-a-vv5-elso-parbajabol.htmlÖsszeEsküvők - Niko és Csilla párbaja: küzdelem Norbiérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111012-osszeeskuvok-niko-es-csilla-parbaj-kuzdelem-norbiert.htmlAngelina elhagyta családjáthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111012-angelina-elhagyta-csaladjat.htmlBőrszerkós férfiak kötözték meg Bódi Sylvithttp://www.life.hu/legykepben/20111012-borszerkos-ferfiak-kotoztek-meg-bodi-sylvit-a-naptarfotozasan.htmlKislánya született a sorozatsztárnakhttp://www.life.hu/legykepben/20111012-kislanya-szuletett-tori-spellingnek.htmlStohl Andrást szeretik a meleg férfiakhttp://www.life.hu/legykepben/20111012-stohl-andrast-szeretik-a-meleg-ferfiak.htmlAda porrá alázta saját magát az Aranypartonhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111012-aranypart-ada-porra-alazta-sajat-magat-az-aranyparton.htmlVV5: Tombol az agresszió a villában: Cristofel összebalhézott Attilávalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111011-vv5-tombol-az-aggresszio-a-villaban-cristofel-osszebalhezott-attilaval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.