Reggeli (tévéműsor) műsor megszűnés RTL Klub Csak csajok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghúzza a nadrágszíját az RTL Klub: novembertől több műsorral együtt megszünteti az ország legnépszerűbb ébresztő műsorát, a Reggelit is. Csonka Andrásnak ezzel megszűnik a tévés munkája.

Az RTL Klub vezetése novembertől megszünteti a Reggelit, mert gazdaságilag nem éri meg ilyen méretű és színvonalú műsort készíteni. A Csak csajok megújult formában a csatorna képernyőjén marad. A műsorvezetők többsége továbbra is látható lesz más műsorokban: Lilu a ValóVilág, Ördög Nóri pedig az X-Faktor háziasszonya marad, Hajdú Steve a Heti Hetesben lesz látható. Mádai Vivien szerkesztői munkakörben folytatja a csatorna köteléke alatt.

RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub

Csonka András és Keleti Andrea a Reggeliben


Csonka Picivel azonban nem számolnak műsorvezetőként a jövőben. Keleti Andrea sorsa még bizonytalan. "Annyira friss ez a dolog, hogy egy újságírótól értesültem erről magam is néhány perccel ezelőtt. Kicsit meg is ijedtem magamtól, mert eddig amire gondoltam, azt sikerült elérnem. Nem olyan régen titkosan azt gondoltam, hogy lehet, váltani kéne, mert a reggelis heteken rányomta a bélyegét a műsorvezetés az anyaságra. Este fáradtan már csak arra koncentráltam, hogy másnap hajnalban korán kell majd kelnem, az adásmenet tanulmányozására is időt kellett fordítanom, a gyerekekre nem tudtam teljes figyelmet szánni. Nem voltam teljesen berendezkedve erre az időbeosztásra. Vannak még érdekes kérdések azért, mert a Csak csajok műsoron marad, csak nem tisztázott, hogy kikkel folytatódik. A Reggeli műsorvezetése életem egyik legnagyobb élménye volt a Szombat esti láz után, sajnálom, hogy megszűnik, de szerencsére a növendékeim így is rengeteg egyéb teendőt adnak a számomra. Jó kis csapat volt, imádtam ezzel a stábbal dolgozni. Biztosan mindenkit váratlanul ért a hír, de szerintem nem renget meg annyira a hír, Csonka Bandinak is ott van a színház, és azon kívül is sok felkérése van, együtt is szoktunk fellépni" - magyarázta a Life.hu-nak Keleti Andrea.

RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub


Szujó Zoltán sem volt felkészülve rá, hogy ezután nem kell kora hajnalban munkába mennie. "Hirtelen ért a közlemény, még elgondolkodok kicsit, és lehet, én is kiadok egy közleményt. Köszönöm az érdeklődést" - zárta rövidre Szujó.

Csonka András nagyon meglepődött a hír hallatán. "Szomorú dolog, főleg ha eszembe jut, hogy az elmúlt tizenegy évem ehhez a műsorhoz kötődik. Hirtelen jött ez az egész, nem tudtam még átgondolni igazán, tele van az ember ilyenkor kérdőjelekkel. Furcsa érzés, mert amióta elvégeztem a főiskolát folyamatosan képernyőn voltam, ami húsz esztendőt jelent: nyolc évet a Familia Kft-vel, utána pedig a Reggelivel, de jelen voltam több más produkcióban is.." - mesélte szomorúan Bandi a Life.hu-nak. "Főcsapás irány számomra továbbra is a színház, de nem szeretnék elszakadni a televíziótól, aminek nagyon sokat köszönhetek. Úgy gondolom, hogy ez egy nem lezárt történet, ráadásul a reggelis csapattal nem kollegális kapcsolatban vagyunk, ennyi év távlatában, ez már több mint munkakapcsolat."

Novembertől a déli Híradó, illetve a Fél kettő című műsor is lekerül az RTL Klub képernyőjéről.

A válság miatt három műsor megszűnik az RTL Klubonhttp://www.origo.hu/teve/20111014-megszunik-harom-musor-is-az-rtl-klubon.htmlVV5: Fecó miatt szégyenkezik a családjahttp://www.life.hu/legykepben/20111006-valovilag-5-feco-miatt-szegyenkezik-a-csaladja.htmlVV5: Újabb szerelmespár a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111013-vv5-vera-es-peter-osszejottek-mar-az-ejszakat-is.htmlGeszti nem akar cuki fiúcsapatot az X-Faktorbahttp://www.life.hu/legykepben/20111013-xfaktor-ime-a-vegso-12-csapat.htmlVV5: A villa legunalmasabb lakója lett védett - nem eshet ki a játékbólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111012-eszter-lett-vedett-kimarad-a-vv5-elso-parbajabol.htmlÖsszeEsküvők - Niko és Csilla párbaja: küzdelem Norbiérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111012-osszeeskuvok-niko-es-csilla-parbaj-kuzdelem-norbiert.htmlBőrszerkós férfiak kötözték meg Bódi Sylvithttp://www.life.hu/legykepben/20111012-borszerkos-ferfiak-kotoztek-meg-bodi-sylvit-a-naptarfotozasan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.