A csütörtöki duplarész volt az utolsó. A Viasat3 magyar Jersey Shore-ja a végéhez ért, nincs többé végtelenített partyrock és Levi-féle bőröndbe hányás sem.

Fotó: Szabó Balázs


Egy hónapot töltöttek a srácok Siófokon, az Aranyparton, hogy a pultos munka mellett végigbulizzák az augusztust, és megmutassák, a kockahas és a póthaj többet ér minden diplománál. Sok múlik a castingon, és ahogy az Éden Hotelnél ez nagyon jól sikerült (köszi VV Péter!), az Aranyparton kevésbé. Pista, Levi és Niki, az öreg rókák hozták a szintet: a srácok sokat őrültködtek, Niki pedig nem volt szégyenlős, órákat szexelt a kamerák előtt.

Fotó: Szabó Balázs [origo]


Ada és Ádámka románca elég idegesítőre sikeredett, Beki nyomulása Levire is nagyon erőltetett volt, pláne azzal a háttérinfóval, hogy az expornós Becky Stevens sokáig leszbikus kapcsolatban élt. Melitta szegény csak domborítani tudott, Gábor is Nikivel való kapcsolatától vált kicsit "érdekesebbé". Voltak epic pillanatok: Pista szólásmondásai ("Tejfog nem karcol") és a sörharapása, Levi bőröndbe rókázása, Ada felajánlkozása SP-nek és Nikiék tantraszexe, de sokkal többet vártunk a műsor kezdetekor.

Viasat3


Az utolsó részben tábori feelingre gyúrtak, naplemente, búskomor fejek, majd jött Beki váratlan bobos balesete. A lány azóta már sikeresen felgyógyult információink szerint, szóval megnyugodhatnak a rajongók. Sarah-t állítólag eljegyezte Levi, István visszament Nyíregyházára, Ádám apukája pedig a mai napig boldog kapcsolatban él Éden Szandrával. Niki és Szandra között egyébként szent a béke - De hogy Niki és Gábor kapcsolata hogy alakult? Ígérjük, utánajárunk!

VV5: Fecó miatt szégyenkezik a családjahttp://www.life.hu/legykepben/20111006-valovilag-5-feco-miatt-szegyenkezik-a-csaladja.html Svédországban tarolt a Red Hot Chili Peppershttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111013-svedorszagban-tarolt-a-red-hot-chili-peppers.html VV5: Újabb szerelmespár a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111013-vv5-vera-es-peter-osszejottek-mar-az-ejszakat-is.html Geszti nem akar cuki fiúcsapatot az X-Faktorbahttp://www.life.hu/legykepben/20111013-xfaktor-ime-a-vegso-12-csapat.html VV5: A villa legunalmasabb lakója lett védett - nem eshet ki a játékbólhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111012-eszter-lett-vedett-kimarad-a-vv5-elso-parbajabol.html ÖsszeEsküvők - Niko és Csilla párbaja: küzdelem Norbiérthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111012-osszeeskuvok-niko-es-csilla-parbaj-kuzdelem-norbiert.html Angelina elhagyta családjáthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111012-angelina-elhagyta-csaladjat.html Bőrszerkós férfiak kötözték meg Bódi Sylvithttp://www.life.hu/legykepben/20111012-borszerkos-ferfiak-kotoztek-meg-bodi-sylvit-a-naptarfotozasan.html