ÖsszeEsküvők: Sosem látott képsorok, dráma és könnyek

reality show ÖsszeEsküvők (tévéműsor) párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek este végre beindult az ÖsszeEsküvők: sosem látott dráma, sírás, ármánykodás jellemezte az egész műsort, melynek végén Niko, az áspiskígyó mehetett vissza a rezidenciára.

Niko, a kavarógép és Csilla, a mosolygós, őszinte lány csapott össze Norbiért. Mint ismeretes, Niko már sokkal közelebb került Norbihoz: Csillával egyszer ugyan randiztak, és el is csattant néhány csók, azóta azonban Norbi csak Nikóval foglalkozott, így Csilla parkolópályára került.

Niko vs. Csilla

Péntek este Niko és Csilla csapott össze. Renike szabálysértése miatt - kommunikáció a külvilággal - a lányok nem mehettek be a stúdióba biztatni a párbajozókat. A rezidencián nézték végig a bejátszásokat, azokat, amiket eddig még nem láthattak. Például Csenge a jelenetet, mikor Niko ágyába csábította Petikéjét.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Niko a stúdióban a rózsafüzéréhez méltóan viselkedett, vigyázzban ült, mint egy elsőáldozó, kisminkelve, nőcis ruhában: ahogy még csak egyszer láttuk, a műsor kezdetekor. Néhány könnycseppet is elmorzsolt, hogy decens dívaként vonulhasson be a reality "történelmébe". Csakhogy a bejátszásokban folyamatosan ki kellett sípolni a párbeszédeit, hiszen azért a valóságban messze nem az a dáma.

Csilla eddig semleges szereplő volt, nem szállt be a vitákba, nem konfrontálódott. Nem azért, mert álszent és konfliktuskerülő, hanem mert egy kedves és szerethető lány - erről tanúbizonyságot is tett az összecsapáskor. A kedvesség azonban nem erény egy valóságshow-ban.

Norbi és Ildi álláspontja

Rendhagyó módon Norbi bemehetett a stúdióba, elmondhatta a véleményét a két lányról, sőt még kortesbeszédet is tarthatott. A lányok kvízt kaptak, amelynek célja az volt, hogy kiderüljön, ki ismeri jobban Norbit - ebben Csilla jeleskedett. Niko zavarban, vállát vonogatva válaszolgatott, testbeszédével és válaszaival azt sugallta: nem mindegy, milyen kutyája van Norbinak, és hogy mit dolgozik most?

A kvízt követően Norbi őszintén elmondta, hogy Nikót várja vissza, mert kitart mellette, tűzön-vízen át. Véleményét meg is erősítette egy csókkal a búcsúzásnál - Csilla ezt keserédes mosollyal tűrte, 50 centire a pártól. Ildi végig támogatta fiát, több lánnyal is birokra kelt már Niko miatt. Szép dolog ez, de az anyósok elvileg azért vesznek részt a játékban, hogy segítsenek a gyerekeiknek. Ildi beletörődött Nikóba, nem is véleményezi a lányt a fia előtt.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Csilla erkölcsi fölénye

Ezek után fél percük volt a lányoknak arra, hogy érveljenek, miért rájuk szavazzanak a nézők. Csilla nagy meglepetést okozott ekkor, mivel elmondta, hogy nem akar Niko és Norbi útjába állni, és bolondot csinálni magából, ezért kéri a nézőket, hogy szavazzanak Nikóra. A fiúk mind az öten Csillát várták vissza, ahogy a lányok is - Zsanett és Mása kivételével, Renike ugyanis a bejátszásokra hivatkozva elpártolt a lánytól. Mása dilemmázott: a bejátszások után legszívesebben Csillára szavazott volna, végül maradt Nikónál, mivel megígérte neki.

20 százalékos fölény

A párbajt végül csaknem 20 százalékos fölénnyel Niko nyerte, ami mindenkit meglepett. Így ő mehetett vissza a rezidenciára, Norbihoz.
Szegény lányok önkívületben sikítozták Csilla nevét a házban, az ajtón azonban nem várt meglepetés sétált be. Zsanetten és az anyósokon kívül senki sem gratulált, hátat fordítottak Miss Kavarógépnek. Hogy mi lesz Nikóval ezután? Az már a lányokra van bízva...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.