VV5: Shadi és Attila egymásnak estek

VV5 Való Világ 5 VV Shadi villamester VV Attila veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincsen balhé Attila nélkül: az összeférhetetlen fiú ezúttal Shadival akasztotta össze a bajszát. Az arab fiúnak annyira elborult az agya, hogy elhatározta, mindent megtesz, hogy kiejtse a játékból szemüveges lakótársát.


Shadi túl komolyan vette a villamesterséget, egyfolytában ugráltatta a lakótársait, hogy takarítsanak. Attila viselte a legnehezebben az arab fiú főnökösködését - természetesen ennek hangot is adott. Szikrázott köztük a levegő, de a komolyabb összezördülés egyelőre elmaradt.

Attila műsorvezetésével lezajlott az első villa talkshow, amelyben kielemezték az elmúlt egy hónapban kialakult haverságokat. Seherezádé arról panaszkodott, hogy születésnapján hátba szúrta Dya, amikor nem állt mellette Claudióval való szakítása után. Kinga Veronikával való barátságát siratta, amiből aztán a Mónika show fénykorát idéző szócsata alakult ki a csajok között, de hajtépés helyett csak egymás együgyűzésében tetőzött a cicaharc. Vera Annamarira panaszkodott, de ők normálisan megbeszélték a dolgokat. A talkshow végén azonban eltörött a mécses a kacsacsőrű emlősnél, mert őt még soha senki nem illette azzal a szörnyű jelzővel, hogy együgyű. Vera azt hitte, Péter azt terjeszti róla, hogy lefeküdtek egymással, de Pufi tisztázta magát, miután az érzékeny lelkű nő rákérdezett a dologra.


A villalakók a kiválasztás során kilenc jelet dobtak Csabára, így vasárnap ő mehet a stúdióba párbajozni. A ceremónia után Shadi felkapta a vizet: roppant mód bántja a csőrét az, hogy Péter és Attila befolyásolja a villa népét és a fejébe vette, hogy mindenáron kiszavaztatja őket a villából.

A tojásos balhé miatt a villalakóknak gyerekként kell kezelni Cristofelt és Pétert. Shadi élvezte, hogy szívathatta a villa gyerekeit: minden csúnya szavuk után sarokba állíttatta a renitenseket. Attila be is szólt ezért az arab fiúnak, amiből aztán egy újabb hangos balhé alakult ki kettőjük között. Felindultságukban olyan válogatott sértéseket vágtak egymás fejéhez, mint "te vagy a villa Magdi anyusa" vagy "diktátor".

Seher és Gergő randevúzhatott ezúttal az udvar közepén, miután meghallgatták a többiek jókívánságait. Seher a romantikus estebéd során elárulta, hogy élete legjobb döntése volt jelentkezni a VV5-be.


Tipp! Nézd meg Nánási Pál fotóit képgalériánkban! Katt ide!



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.