Újabb kirúgások az RTL Klubnál - több műsorvezető is munka nélkül marad

válság műsorok Reflektor magazin Keleti Andrea kirúgás munkanélküli Csonka András XXI. század megszűnés RTL Klub István Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csatornától kiszivárgott információk szerint nagytakarításba kezdett az RTL Klub. Állítólag hétfő óta folyamatosan zajlanak a kirúgások és az átszervezések a kereskedelmi televíziónál.




rtl sajtóklub
rtl sajtóklub


Hasonló történt a Reflektorral, amely már egy ideje amúgy sem sugárzott saját készítésű anyagokat, többnyire a Fókusz által készített riportokból szemezgetett. István Dániel, a bulvárhíradó műsorvezetője is érintett, aki megkeresésünkre nem lepődött meg azon, hogy ilyen gyorsan terjedt a hír. "Egyelőre nem tudok és nem is akarok erről beszélni" - mondta röviden a műsorvezető, aki Détár Enikő távozása óta D. Tóth Andrással felváltva vezette a műsort.

Szocpol újratöltve - Így már bátrabban vállalnátok gyereket?



RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub


Az első nagy felhördülést a Reggeli megszüntetése váltotta ki. Mint ahogy a Life.hu is megírta, Csonka András és Keleti Andrea - egyelőre - műsor nélkül maradt.

A leépítés és átszervezés folytatása arra utal: nagy bajban lehetnek a kereskedelmi csatornák, hiszen a Blikk információi szerint a TV2-nél is száz ember elbocsátása várható.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.