VV5: Cristofel ráment Esztikére, de előtte párbajoznia kell Csabával

VV5 kihívás Való Világ valóságshow párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaba Cristofelt hívta ki párbajozni. A kubai fiú egyébként sem bírt a vérével: kikezdett Eszterrel, akinek még egy pásztorórát is megígért, miután kiesik Veronika.


Shadi a lányok előző éjszakai borsos csínytevése miatt nem aludt túl jól, ezért bosszúból hangos ébresztővel ugrasztotta ki a csajokat az ágyból. Cristofel azt akarja elérni, hogy mindenki szeresse, miközben ő mindenkit hátba támad. Természetesen ezt a csúnya szokást is a legrafkósabb kubai mentalitások közé sorolta.



Egy játék keretében a villalakók tippeket adhattak Csabának, hogy kit hívjon ki párbajozni. Attila Dyát javasolta, mert szerinte vele szemben biztosan megnyerné a vasárnapi összecsapást a szépfiú. A plázacicának rosszulesett, hogy Attila őt tartja a leggyengébbnek, de direkt nem hisztizett emiatt, mert nem akart ezzel is örömet okozni az összeférhetetlennek. Shadit nevét többen is javasolták. Az arab fiú az elméket és lelkeket mérgező Péter nevét mondta, de Csaba azonnal rávágta, hogy őt biztosan nem nem viszi ki magával. Pufi elárulta Verának, hogy azért Shadit akarja párbajra küldeni, mert még szeretne sok időt együtt tölteni a mimóza lelkű nővel.


Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a galériáért! (18+)




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





Csaba lehetőséget kapott, hogy randizzon valamelyik lánnyal. Kinga és Dya is jelentkezett a bónusz programra, a csöndes fiú ezúttal a plázacicát választotta. Dyuska mindenről kifaggatta Csabit, így megtudta, hogy Kingával szívesen összeszűrné a levet és nem fél a párbajtól. Verának egy kis piától egyből kinyílt a csipája: azt merte mondani Cristofelnek, hogy két napja csak puncsol Csabának, hogy az ne őt vigye ki párbajozni vasárnap. A kubai szájhősnek sem kellett több, jól lecsúnyázta a rövid hajú érzékeny lelkűt. Dühe azonban perceken belül elszállt, miután szolgálatba helyezte magát skalpvadászként: flörtölt egy kicsit Eszterkével, akinek azt is megígérte, hogy Veronika kiesése után őt is magáévá fogja tenni. A jakuzzi vizében Dyának is a fejébe szállt a pezsgő, ő feloldódottságában arra panaszkodott, hogy egy hónapja nem élt nemi életet. Ez a labda azonban nem lett lecsapva, mert Csabika nem élt a lehetőséggel, inkább letusolt.


Az első kiválasztást szokás szerint jól elhúzták. Balázs először a titokszobában faggatta Csabát az érzéseiről, majd bejátszásokkal próbálták befolyásolni a döntésében. Csaba Péter, Attila, Cristofel, Veronika, Shadi és Vera közt vacillált, végül Cristofelt hívta párbajozni. A kubai fiú számított a kihívásra, de a megmérettetés eredményével kapcsolatban már nem volt akkora arca, mint szokott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.