Zimány Linda szakítás Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel arra utal, hogy vége lett Dzsudzsák Balázs focista és Zimány Linda modell hatalmasnak induló szerelmének.



rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, MTI
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, MTI


A szakításra az is utal, hogy Linda az egyik közösségi oldalon bátorító megjegyzéseket kapott, melyek egyértelműen a különválásra utalnak. A labdarúgó és a modell szerelme tavaly decemberben kezdődött, és Balázs bárhol is dolgozott külföldön, Linda lelkesen utazott hozzá. Márciusban a lány a kebleit is megműttette, hogy még jobban tetsszen kedvesének.

Balázs nyáron 3,8 milliárd forintnyi euróért az Anzsi Mahacskalához igazolt, így Linda kiment kedvese után, és már az álomlakásukat is megtalálták. Linda többször mesélt arról, hogy megszerette a focit, és nagyon élvezi a háziasszony szerepet is. Ennek ellenére mindkettőjüket nagyon leterhelték a gyakori különlétek és az ezekből fakadó veszekedések. Állítólag Balázs már többször is szakítani akart, de minden alkalommal adott még egy esélyt a kapcsolatuknak. A focistának azonban volt egy rosszabb szériája az utóbbi hetekben - kulcscsonttörése miatt sokáig nem játszhatott, és a nemzeti együttessel sem jutott tovább az eb selejtezőcsoportjából.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.