felkészülés Való Világ 5 párbaj VV Csaba VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb villalakó távozott a műsorból: Zizit visszarendelte az eredeti gazdája. Shadi ismét balhéba keveredett, miután arról panaszkodott, hogy kiközösítve érzi magát odabent. Emellett egymásnak feszült két meztelen férfitest: Cristofel és Csaba megkezdték a felkészülést a párbajra.




A saját kampánycsapatának kellett felkészítenie a párbajozókat a vasárnapi megmérettetésre. Az edzéstervnek megfelelően a kubai fiú fekvőtámaszozás közben bővítette a szókincsét. Így már olyan szavakkal is tud majd csajozni, mint a kognitív disszonancia, groteszk vagy az ironikus. Csaba kampánystábja más elvek mentén állította össze a felkészítést, ők egyszerűen csak a futógép használatára kötelezték a szépfiút. A fizikai felkészülés után egy könnyed táncpárbajban mérték össze tudásukat a hősök. Cristofel alapból lenge öltözékben táncolgatott, de a végére már Csaba is félmeztelenre vetkőzött. Addigra azonban a kubai fiún már csak egy alsónadrág maradt.


Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)






A párbajhős szépfiú lehetőséget kapott, hogy kiválasszon magának egy lakótársat, akivel együtt töltik az utolsó vacsorát. A néma fiú Kingát választotta, de ezúttal sem volt a szavak embere: gitárhangolással próbált felejthetetlen pillanatokat szerezni a cselszövőnek. A döcögősen induló randi közepén egyszer csak megjelent az udvaron Csabika zenekarának egyik tagja, így már ketten pengették a húrokat a meghatódott lány szórakoztatására. A többiek eközben odabent hallgatóztak, és azt találgatták, hogy ki lehet az ismeretlen zenész a villa udvarán.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.