VV5: Újabb balhé a villában - Veronika rátámadt Eszterre

balhé szex Való Világ 5 VV Eszter Való Világ féltékenység VV Veronika VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veronika megtudta: pár nappal ezelőtt Eszter bevallotta Cristofelnek, hogy szívesen összegyűrné vele a lepedőt. A kacsacsőrű lány kis híján idegösszeroppanást kapott, és meg akarta tépni az ügyvédlányt. Fecó szerencsére közbelépett, és megakadályozta a leszámolást.


A két párbajozó egy-egy saját titkot tartalmazó levelet hagyott hátra maga mögött, azzal a megkötéssel, hogy a vesztes irományának tartalmát majd megosztják a villalakókkal. CristoForró ezúttal komolyan vette a feladatot: papírra vetette, hogy Veronika háta mögött Eszterrel megbeszélték, hogy megcsinálnák egymást. Csaba Cristofel egyik korábbi ígéretét hagyta az utókor számára, mely szerint ha a skalpvadász térne vissza a párbajról, akkor véget vet a Péterrel való cimborálásnak. Ezután mind a két párbajhős búcsúvacsorát tartott a kampánystábjának. Kinga szomorú volt, mert egyfolytában az járt a fejében, mi történik akkor, ha Csaba marad kint a párbaj végén. Veronika Cristofel elvesztése miatt búslakodott.


A párbaj után Csaba lépett át a villa ajtaján, amit a lakók többsége óriási ovációval fogadott, csak Veronika fakadt sírva csalódottságában. Kinga és Gergő Attilát okolta Cristofel kieséséért, mert szerintük ő tűzte ki a céltáblára a nagyszájú kubait. Fecó örömében sírt egy nagyot a fürdőszobában, majd azt próbálta bemagyarázni az összeférhetetlen fiúnak, hogy ugyanolyan barátjának tartja, mint eddig. Attila elutasította a dumagép haverkodását, mert nem tud megbízni benne. Péter és Attila kitervelte, hogy milyen lépések alapján befolyásolják a következő kiválasztás menetét, Csaba eközben Fecót, Dyát és Kingát próbálta rábeszélni egy közös taktika kiagyalására.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!







A szimpátiaszavazáshoz hasonlóan a párbajról visszatért győztes alakítását is értékelni fogják ezentúl a villalakók. Csaba párbajon nyújtott teljesítményét hét ponttal díjazták lakótársai.


Seherezádé és Gergő egy teljes átduzzogott nap után ismét egymás ajkán találta magát. Gergőt továbbra is felizgatják Serry csókjai, a lánynak viszont még mindig túl gyors a tempó. Seher azt ecsetelte Annamarinak, hogy az ilyen esetek miatt egyre jobban kiábrándul a sittes fiúból.


Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a galériáért! (18+)


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.