rokkantkártya börtön Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ügyészség a napokban vádat emelt Liptai Claudia ellen.




Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Liptai Claudia az eset megtörténtekor már egy esztendeje az elhunyt édesanyja parkolókártyájával élt vissza, az igazolványt a temetés után nem adta le az illetékes okmányirodában. Liptai tagadta, hogy visszaélt volna az igazolvánnyal - a műsorvezető azt állította, hogy aznap este vett parkolójegyet, az igazolvány pedig egy véletlennek köszönhetően került a műszerfalra, mert amikor becsapta a kocsi ajtaját, az a napellenzőből a műszerfalra esett.

A hatóság nem hitt Liptainak, ugyanis hamarosan a vádlottak padjára ülhet.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!



"Nem bírom tovább ezt az életet" - Kiderült, miért lett öngyilkos Csézy szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111026-elete-parja-csezy-fotoja-elott-lotte-fejbe-magat-laci.htmlEszter az új közellenség a villábanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111025-vv5-eszter-az-uj-kozellenseg.htmlKeresztes: A kudarcból fogunk építkezni!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111025-xfaktor-keresztes-ildiko-a-kudarcbol-fogunk-epitkezni.htmlHarmadszor is megnősült a világhírű színészhttp://www.life.hu/legykepben/20111025-harmadszor-is-megnosult-a-vilaghiru-szinesz-robin-williams.htmlVV Cristofelt szeretik a meleg férfiakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111025-vv5-cristofel-nagyon-intelligensnek-tartja-magat-es-nem-szexelt-veronikaval.htmlPiroskának öltöztették a cicusthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111024-piroskanak-oltoztettek-a-cicust.htmlVV5: Sok pénzt akar a magamutogató Cristofelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111024-vv5-penzt-es-musorvezetoi-munkat-akar-cristofel-a-valovilag-5.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.