Való Világ 5 játék Való Világ verseny veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga és Attila lehetőséget kapott, hogy egy bókverseny keretében dicsérjék egymást. A feladatot azonban egymás idegeinek tépázására használták fel, amiben Attila súlyos sértegetésekkel és vádakkal alázta meg a cselszövőt - mindenki előtt.

Seherezádé és Gergő két külön csapatban játszott napok óta, és emiatt nem kommunikálhattak egymással. Egy órára felfüggeszthették a tilalmat, és a nyugiszobába félrevonulva megbeszélték a köztük feszülő ellentétet. Azonban mégsem sikerült maradéktalanul helyre tenniük a dolgokat, mert Seherezádé egyoldalúnak tartotta az eszmecserét - különben sem tudja, mi ez az egész vonzalom közöttük. Vele ellentétben Gergő pozitívabban fogta fel a történteket, úgy vélte, ismét közelebb kerültek egymáshoz. Veronika Cristofel után siránkozott, Péter ezt észrevette, és próbálta megnyugtatni a kacsacsőrű lány lelkivilágát. Alekosz exének azonban továbbra sem fért a fejébe, hogy a kubai fickó mit talált vonzónak az általa csak töltött galambnak titulált Eszterben.

A két csapat a tulajdonságai alapján értékelte a másik banda tagjait: Kinga kétszínűségből ötöst, Dya intelligenciájára hármast, Eszter őszinteségből kettest, kétszínűségből azonban ötöst ért el, Veronika pedig kettest kapott az intelligenciájára. A játék elérte a célját: az osztályzatokon sokáig rágódtak mindannyian. Eszter és Veronika ismét lenyomott egy szolid cicaharcot, természetesen ezúttal is Cristofelre lyukadtak ki a nagy személyeskedések közepette. Nagy meglepetésre ezúttal egyikük sem fakadt sírva sértettségében.

A csíkosok és kockások házi pókfocibajnokságon küzdöttek a pontokért, Dya és Péter sportkommentálásával megspékelve. Az unalmas meccset a kockások nyerték Gergő szerencsétlenkedése miatt. Fecó szerint csak szerencséje volt az ellenfélnek.

Az elmúlt hetek történéseit feldolgozva Heti Hetest játszottak a villalakók. Bár a szerepeket nem osztották le egymás közt, de mindannyian Havas Henriknek érezték magukat és vidáman szóltak be mindenkinek. Dya és Kinga nehezen viselte Attila sértegetéseit, de gyorsan lehiggadtak, miután jól kibeszélték egymással a dolgot.

Kinga és Attila bókversenyben udvarolt egymásnak. A kedveskedés hamar oltogatásába ment át, Attila agyonalázta a cselszövőt, ami már Shadinál és Gergőnél is kiverte a biztosítékot. Az összeférhetetlen azonban nem hagyta abba: beszólásaival egyre kellemetlenebb helyzetbe hozta az egyre jobban piruló lányt. A szópárbajt végül a kockások nyerték. Kingát azonban nem hatotta meg az Attila fölött aratott győzelem, hiába ajnározták csapattársai. Attila néhány szava bogarat ültetett Dya fülébe, hisztizni kezdett amiatt, hogy őt hisztisnek látják lakótársai. Shadi viccesnek képzelte magát, és Cristofelt koppintva a pucér fenekét mutogatta Péteréknek, akik jót nevettek magukban az arab fiú szánalmas viselkedésén.


VV5: Annamari meztelen testével sokkolta a villalakókathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111027-vv5-annamari-meztelen-testevel-sokkolta-a-villalakokat-es-attilat-a.htmlVV5: Hivatalos fegyelmi eljárást indítottak VV Eszter ellenhttp://www.life.hu/legykepben/20111027-valovilag-5-hivatalos-fegyelmi-eljarast-inditottak-vv-eszter-ellen.htmlVV5: Csaba már megint megússza a párbajt, Veronika ribancosan táncolhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111026-vv5-csaba-mar-megint-megussza-a-parbajt-veronika-ribancosan-tancol.htmlVV5: Sok pénzt akar a magamutogató Cristofelhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111024-vv5-penzt-es-musorvezetoi-munkat-akar-cristofel-a-valovilag-5.htmlVV5: Újabb balhé a villában - Veronika rátámadt Eszterrehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111024-vv-5-ujabb-balhe-a-villaban-veronika-ratamadt-eszterre.htmlVV5: Meglepő fordulat! Csaba nyerte az első párbajthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111023-vv5-az-elso-valovilag-5-parbajan-kiesett-cristofel-csaba-folytatja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.