Gesztesi Károly Liptai Claudia szerelem Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész nem titkolja, hogy most is komoly érzések kötik volt feleségéhez.


TV2 press
TV2 press

"Én szeretem Claudiát, szeretem, mert ő Panka anyukája, meg egyébként is szeretem. Most már más életet élünk, de semmi nincs kizárva. Csak a szikra kell. Múltkor meghatódtam attól, hogy beszélnem kellett róla, és elcsodálkoztam, miért sírok" - mesélte Gesztesi Hajdú Péternek.

Azt senki sem vitatja, hogy nehéz lehet eltépni a kötelékeket, hiszen Gesztesi és Liptai éppen tíz éve szerettek egymásba, majd összeházasodtak, 2006-ban pedig kislányuk, Panka is megszületett. Viszonyuk azonban megromlott, így a sztárpár elvált egymástól, de a közös gyerek összetartja őket. A színészt a közelmúltban megérintette az elmúlás szele, mert egy edzőteremben rosszul lett, elájult és arra tért magához, hogy a szívét masszírozzák. "Az ilyen pillanatokban sok minden átértékelődik az emberben, és felerősödnek az érzések, amelyekről a hajtós mindennapokban hajlamos megfeledkezni. Claudiával nagyon jól működik a kapcsolatunk, és a rosszullétem óta másképp látok dolgokat, másképp viszonyulok az emberekhez. Hozzá is" - mesélte Gesztesi Károly.

Tipp! Szakmát váltott a színész, mostantól hamburgert árul. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.