ÖsszeEsküvők: Marci és Kati mama újra a rezidencián - Csokiék kiestek

szex szerelmes Peller Mariann anyós ÖsszeEsküvők (tévéműsor) megcsalás párbaj kieső Till Attila botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az e heti események leginkább a Niko kontra Ricsi szex és Mónika összeomlása körül forogtak, akinek az anyukája, ígéretéhez híven, bement a rezidenciára, hogy jobb belátásra bírja szerelmes lányát. A péntek esti párbaj pedig egy Mónika show-ra emlékeztetett: könnyek, vallomások és elszabadult indulatok jellemezték.

"Minden jót, Mónika!"

A Niko-Ricsi szexmaraton felkavarta az ÖsszeEsküvők állóvizét: mindenki egy emberként gyűlöli Nikót, akit ez egy cseppet sem visel meg, Ricsi tovább flegmázik és esze ágában sincs küzdeni Mónikáért, akiért annyira nem is kellene, hiszen pityergés ide vagy oda, annyira elvakult a Ricsivel való kapcsolata, hogy valószínűleg már akkor megbocsátott, amikor az ominózus reggel a csapodár fiú belépett a rezidencia ajtaján.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Bár az összefoglalóban nem meséltek bimbózó románcról, mégis a chatelők véleményére adva és időnként bele-belepillantva az élő adásokba, majdnem biztos, hogy a Niko-Ricsi dolog még nem lejátszott kör. Feltűnően sokat keresik egymás társaságát, mindig együtt cigiznek, nevetgélnek, és Ricsi felszabadultan viselkedik Niko társaságában, nem úgy, mint megcsalt párjával. Mónika mellett csendes és bújós, Niko közelében pedig kinyílik. Taktika ez a mesés nyereményért, vagy tényleg egymásra kattantak a fiatalok?
Egy beszélgetés alkalmával Ricsi rebesgette is, nem biztos, hogy együtt kéne maradniuk Mónikával, aki szipogva csak azt tudja hajtogatni: szeretlek! Igaz, ami igaz, csak 20 éves a szőkeség, de ennyire naiv nem lehet, és ennyire szerelmes sem. Több se kellett Móni édesanyjának, ahogy Majkánál az Esküdj!-ben elmondta, ő bemegy a lányához, hogy észhez térítse. Gyöngyi mama hurrikánként érkezett a lustálkodó összeesküvők közé.

Gyöngyi mama rulez!

Mónika tűzről pattant anyukája a páholyból nézhette végig, hogy Ricsi kis játékával kicsinálta a lányát, és azt is, hogy a naiv Mónika indulatok és azonnali szakítás helyett jóformán még kuncsorgott is Ricsinek. Gyöngyi mama a nappaliba hívta az összes játékost, hogy megmutassa az egyik bulvárlapban megjelent 18 karikás képeket, és kérdőre vonja Ricsit és Évát, valamint porig alázza Nikót és megmentse a lánya becsületét. A beszéd után félrehívta Mónit, elmesélte neki, hogy egy ország gondolja azt, hogy Móni csak Ricsi nemlétező pénzére utazik, valamint azt is, hogy elképesztő, hogy ennyire nincs benne tartás. Móni robothangon, egy levegővel elmondta az anyukájának: köszöni, hogy bejött, most már kiadja Ricsi útját, mert tisztán lát. Ehelyett este már papírfecnit dugott Ricsi takarója alá szabályellenesen, melyen az állt, hogy menjen oda Ricsi és ölelje meg. Móni, Móni, jobb lenne az anyukádra hallgatni!

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Az összecsapás: Mása jelenése, az anyósok vitája

Érdekesen alakul a Kati mama és Marci vs. Ircsi és Csoki párbaj. Peller Mariann új hajat és fidres-fodros ruhát kapott Lakatos Márk jóvoltából, de persze nem ez volt az este legextrémebb pillanata.
A stúdióban ülő édesanyák közül Kati mama és Erzsók nagyon csúnyán összevitatkoztak, Mónika show-t idézett a szájkarate: Erzsók Kati mama torkosságát és Marci gusztustalankodásait nézte rossz szemmel, egy üveg mézen ment a vita, amit Kati annyival kommentált, hogy talán nem testsúly szerint kéne osztályoznia a katonás szoboszlói anyósnak az embereket, és attól, hogy ő vékony, még nem biztos, hogy jó ember, és Kati mama hiába nagyobb, ezáltal a szívébe is sokkal több ember fér bele. Marcika közben jókat kuncogott a zsebzsötemjein és a folyton tettrekész ceruzáján, Erzsók viszont nehezményezte a fiú cseppet sem vicces tréfáit. Szó szót követett, a százalékok fej-fej mellett haladtak, néha megcserélődtek.

Bár Marci apukájának az üzenetét nem küldték be a héten a rezidenciára, Jancsi bácsi kortesbeszédet mondott fiáért és feleségéért, megtűzdelve azzal, hogy Mását lányaként tudná szeretni, és nem szeretné többször azt hallani, hogy Kati vagy Marci csúnyán beszél a család kedvenc Másájával. Marci eközben rázta a fejét, és hozzá akart szólni a témához, hogy ő bizony semmit sem szeretne már Másától, de édesanyja elhallgattatta. Később elmondta azért, hogy tiszteli az apukáját, de ez nem a múlt század, édeskevés az, hogy a szülők valakit a gyereknek szánnak, ha az nem szerelmes. Kati mama elérzékenyült: tudja, hogy férje megérzései mennyire jók, hiszen sajnos a nemlátók közé tartozik, és azért az valami, ha már televízión keresztül ennyire megszeret egy embert. Másának volt még jelenése az összecsapáson: egyszer csak felkonferálták, hogy megköszönje Katinak és Marcinak az eddigieket (az elmúlt heteket talán?), valamint hogy buzdítsa a Marci-szurkolókat egy felirattal a hasán, ahogy ezt anno exrandipartnere tette érte is. Érdekes, nagyon érdekes. Nem biztos, hogy ezt Mása találta ki...

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Zsanett nem várja már Csokit

Hogy ne maradjon el Csoki sem (bár nem volt a legegyenlőbb a mérleg két nyelve), neki is maradt dráma: a múlt héten távozó Zsanett elmondta, ő nem azért nem buzdítja a nézőket Csoki bentmaradásáért, mert nagyon várja, hanem mert Csoki átverte őt és már továbblépett. Csoki csak mosolygott: Zsanettnak állítólag az fájt ennyire, hogy Enikőt vitte Milánóba. Ircsi fia elmondta, ez van, ettől függetlenül ő még szeretné jobban megismerni Enikőt, s ezt nem csak azért mondja, hogy visszaszavazzák.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Kati mama és Marci az összecsapás nyertesei

Minő meglepő, a szavazatok lezárása előtti 10 percben sokszor változott az állás, hol Csokiék, hol Marciék vezettek, az összecsapást azonban a harsányabbik család nyerte: Kati mama a nagyszájú, vagány anyós és Marci, a kicsit közönséges, őrült fiú. Mérlegelni kellett: Csokiéktól főleg Ircsi volt az érdekes, a konfliktusforrás, fia, Csoki inkább visszafogottan játszotta ezt a játékot.

Vajon most mi lesz Marcival és Másával? Ismét egymásra találnak? Kati mama és Erzsók tovább folytatják ádáz küzdelmüket? És a fő kérdés: mikor küldi be a csatorna az utánpótlás anya-fia párosokat és a menyasszonyokat?


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.