2011. 11. 11-én 11 órakor megszületett a TV2 műsorvezetője, Majka és a szexi playmate, Dundika kisfia.


A különleges születési dátummal rendelkező baba a Marián nevet kapta. A kisfiú 4 kilóval született, és császármetszéssel jött a világra, Majka nem volt bent a szülésnél. Dundika és a pici előreláthatólag jövő hétig maradnak a kórházban. A boldog apukának ma este fellépése van, de már elkezdte ünnepelni első gyermeke születését - a tejfakasztó buli holnap lesz.

Fotó: Mudra László [origo]

"Nem tudatosan választottuk ezt a dátumot, az orvos erre írt ki bennünket. Nem találok szavakat, már alig várom, hogy láthassam őket" - vallotta az újdonsült édesapa a szülés után néhány órával a Life.hu-nak.

Így kösd le órákra az izgő-mozgó apróságot! - Ha már nem tudsz mit kitalálnihttp://www.life.hu/anyaskodj/20111111-igy-kosd-le-orakra-az-izgomozgo-aprosagot-ha-mar.html Özönlenek a kismamák a kórházakba a misztikusnak hitt dátum miatthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111110-ozonlenek-a-kismamak-a-korhazakba-a-misztikusnak-hitt-datum-miatt.html Így hordd régi ruháidat pocakosan is - Nem kell kismamaruhára költened!http://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20111109-igy-hord-regi-ruhaidat-pocakosan-is-nem-kell-kismamaruhara.html Pofonegyszerű trükkel tartja bomba formában magát Miranda Kerrhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111109-pofonegyszeru-trukkel-tartja-bomba-formaban-magat-miranda-kerr.html Még mindig bepisil a gyerek? - Lelki okok a vizelettartási problémák közötthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111108-meg-mindig-bepisil-a-gyerek-lelki-okok-a-vizelettartasi.html Kabátja alatt rejtegeti Orlando Bloom a kisfiáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111107-orlando-bloom-es-miranda-kerr-kisfiat-a-kabatja-ala-bujtatta.html A kamasz és a pornó - Így beszélj róla a gyerekkelhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111106-a-kamasz-es-a-porno-igy-beszelj-rola-a.html