Sebestyén Balázs: "Az ÖsszeEsküvők egy bukott műsor"

bukás konkurencia Rákóczi Ferenc Való Világ 4 ÖsszeEsküvők (tévéműsor) Vadon János Morning Show Alekosz Varga Viktor Class FM műjégpálya nyereményjáték Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs etikátlannak tartja, hogy Alekosz megszegte RTL klubos szerződését, amely három évig tartott volna még. A műsorvezető szerint az ÖsszeEsküvők egy bukott műsor, amelyet még a ValóVilág 4 nyertese sem menthet meg szereplésével a TV2-n.

2011. 11. hó 11-én 11 óra 11 perckor, a mágikus szám bűvöletében megváltozott egy szerencsés Class FM hallgató élete. Több ezer ember gyűlt össze a budapesti Műjégpályán, akik mind egyetértettek abban, hogy a hideg ellenére megérte korán érkezni, hiszen Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri fantasztikus hangulatot teremtve szórakoztatta a nyereményre váró hallgatókat. Varga Viktor pedig még azt is bevallotta a Life.hu-nak, hogy inkább a nőket választja, de a férfiakat is szereti.



VV5: Attila durván átverte a cselszövő Kingáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111112-vv5-kinga-randizni-hivta-gergot-es-lefekudne-vele-ezert-attila.htmlHatalmas baba! Megszületett Majka és Dundika első gyermekehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111111-megszuletett-majka-es-dundika-elso-gyermeke.htmlSztárszülők vallanak féltett magánéletükrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20111110-sztarszulok-vallomasa-feltett-maganeletunkrol-nevelesunk-titkai-cimu-konyvben-galvolgyi-janos.htmlNem várt fordulat: Alekosz a TV2 show-jában folytatjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111110-nem-vart-fordulat-alekosz-bekoltozik-az-osszeeskuvok-koze.htmlTe tudod, mi az igazi szerelem? - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111109-te-tudod-mi-az-igazi-szerelem-pasiszemmel.htmlA mellbedobás nem nyerő - a facér pasi naplójábólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111108-a-mellbedobas-nem-nyero-a-facer-pasi-naplojabol.htmlTe anyának születtél? - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111107-te-anyanak-szulettel-muller-peter-irasa.htmlGeszti nem félti énekesi karrierjét az új tehetségektőlhttp://www.life.hu/legykepben/20111110-geszti-peter-az-xfaktorosokrol-is-meselt-a-gringo-sztar-lemezbemutato.htmlVV5: Dya kintről támadja Veráthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111109-vv5-dya-kintrol-tamadja-verat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.