Háborgó állatvédők, meztelen szerelmespár és egy megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban

X-Faktor tehetségkutató műsor kucsma díjnyertes döntő Keresztes Ildikó Ördög Nóra állatvédők Malek Miklós Geszti Péter Nagy Feró énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szőrmekucsma helyett végre egy divatos frizurával jelent meg Ördög Nóra az X-Faktor színpadán. Az énekesek az ötödik döntőben díjnyertes előadók díjnyertes dalait adták elő.


Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Ördög Nóra szőrös kucsmája, amit a múlt heti X-Faktorban viselt


Geszti Péter még a döntőben maradt fiai, a Rocktenors kezdett a Guns 'N' Roses Don't cry című nagysikerű aranylemezes számával. Keresztes Ildikó örült, hogy visszatértek az eredeti stílusukhoz a fiúk, és tetszett neki a produkciójuk nagyon. Malek Miklós azonban viccesen megjegyezte: meglátszik, hogy ők küldték haza múlt héten az Apollo 23 formációt. A három fiú örült a jól sikerült kezdésnek és produkciójuk után kijelentették, hogy ezen az estén nem szeretnének ismét párbajozni.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!



A Rocktenors után egy dögös vadmacskát, Bagosi Alexát konferálta fel Nagy Feró második énekesként, aki a The Pussycat Dolls I don't need a man című számát énekelte el.


A mentorok azonban nem voltak elragadtatva a kétgyermekes édesanyától. Geszti Péter szerint nem volt még kész a produkciója, bármennyire is beleadott mindent Feró mentoráltja, és a többiek is hasonló véleményen voltak Alexával kapcsolatban.

Szólj bele: Ki nyeri az idei X-Faktort?



Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Baricz Gergő folytatta az X-Faktor tehetségkutatóját egy lírai dallal. Keresztes Ildikó állva tapsolt fiának, a Kings of Leon számára. Feró szerint Gergő akár még sírhatna is, mivel akkor is továbbjutna, annyira jó. Geszti Péter még gratulált is Gergőnek, bár, ezt tőle nem szoktuk meg. Ildikó pedig hetek óta visszafogta magát, de most mégis elsírta magát a produkció közben.

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!



Elég volt


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]



Tarány Tamás végre egy magyar dallal robbantott, hiszen Ákos Minden most kezdődik el számával hasított az X-Faktor élő adásában. Feró gratulált neki, és szerinte fel sem tűnik a srác súlyproblémája a színpadon, annyira szépen énekelt. Keresztes Ildikó szerint húsz éve keres ilyen férfihangot, mint amilyen Tamásnak van. Geszti Péter is csak hasonló pozitív kritikákkal illette a fiút, mint ahogy mentora, Malek Miklós is, aki nagyon büszke volt tanítványára.



Lil C a Fekete vonat Hol van az a lány slágerét választotta erre az estére. Gesztinek tetszett, még ha dögunalmasnak is titulálta a számot, de a Jacko táncos produkcióját most jónak találta. Malek Miklós inkább nem minősítette a dalt, de azt kifejtette, hogy a múlt heti produkciója jobban tetszett neki, mint ez a mostani. Feró szerint kissé hamiskás volt, és rossz dalt választottak Ildikóék, aki természetesen nagyon kiakadt a Beatrice énekesére. Lil C néhány nappal ezelőtti vállkiugrása után Ildikó még jobban tiszteli rapper fiát, aki remekül elénekelte mai díjnyertes dalát, ráadásul magyarul.

Tipp! Hogy kerülnek Louboutin cipői régi francia festményekre? Kattints a galériáért!



Lil C szereplése után még egy kis tréfára is futotta az RTL Klubnak, akik egy majdnem meztelen párost küldtek be a színpadra, hogy Ördög Nóra mögött sétáljanak el, kitakart nemi szervekkel. Érdekes humorral bírnak a műsor készítői ezek szerint...



A reklám után Muri Enikő folytatta Robbie Williams Feel című hatalmas slágerével. Malek Miklós szerint nem történt nagyon semmi a dal közben, bármennyire is szereti Enikőt, annyira nem volt elégedett vele ma este. Keresztes Ildikónak ott volt a produkció, leszámítva Enikő fellépőruháját, de tetszett neki a lány előadása. Geszti Péter csak szűkszavúan fogalmazott: "Enikő, korrekt voltál!" Geszti megjegyzésén Feró felkapta a vizet, és leteremtette a rappernek titulált mentortársát.

Az utolsó versenyző Kocsis Tibor volt az X-Faktor ötödik döntőjében, aki Friderika Kinek mondjam el vétkeimet számát énekelte el. Keresztes Ildikó szerint olyan volt ez a dal, mint egy ima Tibor előadásában. Geszti szerint jó volt a dalválasztás, és klassznak értékelte az előadást. Nagy Ferónak is elnyerte a tetszését, és gratulált a fiúnak. Malek Miklós pedig elmondása szerint jobb emberré vált mentoráltja előadása után.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





Az ötödik élő adás közös produkciója Tóth Vera Sorskerék című száma volt, amit együtt adott elő az összes még versenyben lévő döntős. Ezután egy hatalmas bejelentést tett Ördög Nóra az X-Faktor színpadán: "Jövőre ismét lesz Csillag születik" - és egy új műsorvezetőtársat is kap majd Nóri, aki azt is elárulta, hogy ismét nem viselhet magas sarkú cipőt. Vajon ki lehet majd Nóra új műsorvezetőtársa? Istenes Bence a napokban már beszélt arról, hogy szívesen vezetne műsort Ördög Nórával, így még az is lehet, hogy Sebestyén Balázs klónjával fogja vezetni az RTL Klub jövő évi tehetségkutató műsorát Nánási Pál felesége.

Az este meglepetés produkciója a tavalyi döntős, Wolf Kati volt, aki legújabb számát adta elő az X-Faktor színpadán.



Ezután Ördög Nóra a színpadra szólította a döntősöket, és egyesével közölte velük, hogy kik a továbbjutók: az ötödik élő adás két párbajozó énekese Bagosi Alexa és Lil C lettek.



A versenyzők nem túl erős párbaj dalai után a mentorok is elmondták egyesével, hogy kit szeretnének a továbbiakban a döntőben látni, és ki milyen teljesítményt nyújtott eddigi szerepléseivel. Ezúttal nem a nézőkre bízták a döntést: Nagy Ferón kívül Keresztes Ildikó, Geszti Péter és Malek Miklós is mind Lil C nevét mondták, így Bagosi Alexának kellett búcsúznia az X-Faktor döntőjéből.


Tipp! Szakmát váltott a színész, mostantól hamburgert árul. Kattints a galériáért!




Elhagyja az országot az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20111111-portugaliaban-koncertezik-takacs-nikolas-az-xfaktor-enekese.htmlPánikrohamot kapott az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111111-panikrohamot-kapott-az-xfaktor-sztarja-vastag-csaba.htmlOrvost hívtak az X-Faktor jóképű énekeséhezhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111108-orvost-hivtak-az-xfaktor-jokepu-enekesehez.htmlKiakadt Feróra az X-Faktoros énekesnő apjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111107-xfaktor-kiakadt-ferora-az-xfaktoros-enekeno-kovacs-vera-apja.htmlX-Faktor: Mindenki meglepetésére kiestek a szépfiúkhttp://www.life.hu/legykepben/20111105-xfaktor.htmlIgazi ezermester Baricz Gergő, az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/hazitunder/20111104-igazi-ezermester-baricz-gergo-az-xfaktor-versenyzoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.