Való Világ 5 kiválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veronika egy ágyban töltötte Péterrel az éjszakát, de alvás vagy szex helyett csak beszélgettek. A kacsalány Cristofel után epekedett bőszen, aztán Pufi jól bekavart neki, amikor elárulta, hogy a skalpvadász Kingával is le akart feküdni.





A játékosok kiönthették a szívüket azzal kapcsolatban, hogy mi zavarja őket a legjobban a másikban. Gergőnél az utóbbi időben egyre többször felbukkanó agresszivitása a fő probléma, Fecónál a komoly dolgok elpoénkodása és kényszeres nevetései a legzavaróbb tényezők. Shadinak az állandó okoskodása irritálja a többieket.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


A végeredmény pedig: továbbra is Eszter maradt a közellenség, az esti kiválasztáson öt jelet kapott lakótársaitól. Veronika Kingára, Kinga Veronikára, Fecó Eszterre, Attila Eszterre, Eszter Shadira, Shadi Annamarira, Annamari Shadira, Gergő Eszterre, Seherezádé Kingára, Vera Veronikára, Csaba Eszterre, Péter Eszterre tette a jelet, így a karrierista már másodszorra indulhat párbajozni.

Tipp! Szakmát váltott a színész, mostantól hamburgert árul. Kattints a galériáért!



VV5: Szerelmet vallott a villa furcsa lakójahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111113-vv5-szerelmet-vallott-a-villa-furcsa-lakoja.htmlVV5: Attila durván átverte a cselszövő Kingáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111112-vv5-kinga-randizni-hivta-gergot-es-lefekudne-vele-ezert-attila.htmlVV5: Annamari ráhajtott Csabárahttp://www.life.hu/legykepben/20111110-vv5-annamari-rahajtott-csabara.htmlVV5: Már megint Csaba lett a védetthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111109-vv5-mar-megint-csaba-lett-a-vedett.htmlVV5: Dya kintről támadja Veráthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111109-vv5-dya-kintrol-tamadja-verat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.